Hoe kan ik een industriele lamp combineren met de rest van het interieur?

Stoere, opvallende industriële lampen

Industriële lampen zijn erg populair. Rond 1750 waren de eerste industriële lampen gespot. De stoere lampen waren er vooral om veel licht te verspreiden in fabrieken. Na verloop van tijd deden de fabrieks lampen ook hun intrede in huiskamers

Bruine hanglamp ‘Core’

De hanglamp ‘Core’ bruin is een echte industriële lamp. De kenmerken van de industriële trend komen er helemaal in terug. Kijk naar de prachtige bruine kleur met de zilveren box op de bovenkant. De lamp wordt vastgehouden door drie grote metalen klemmen. De hanglamp past in vele interieurstijlen thuis dankzij de makkelijke kleur. Hierdoor is het met veel kleuren te combineren.

industriele lampen

Blauwe scheepslamp ‘Storm’

De stoere scheepslamp ‘Storm’ in het blauw doet denken aan ouderwetse schepen. Het verweerde effect geeft de lamp sfeer mee. Het glas van de lamp wordt beschermd door metalen draden. De bovenkant van de kap is ruw afgewerkt voor het juiste industriële effect.

scheepslamp blauw

Zwarte vloerlamp ‘Triangle’

Wat een toepasselijke naam voor deze driepotige vloerlamp met metalen afwerking. Deze vloerlamp is verkrijgbaar in het beige en zwart. Beide kleuren zijn erg goed te combineren en stralen rust uit. De ‘Triangle’ kan perfect naast de bank of een luie stoel. 

vloerlamp

Draadlamp ‘Mark II’ koper

De draadlamp Mark II combineert meerdere trends tot een bijzonder geheel. Er is namelijk al een tijd een koperen trend, een trend voor open lampen én voor industriële lampen.
De koperen lamp is wel een erg moeilijk item om te combineren maar zeker een eyecatcher in het interieur. Doordat de lamp uit open stukken bestaat, creëer je een bijzonder lichtspel op de muur.

draadlamp

‘Longo’ Zwart

Deze hanglamp ‘Longo’ in het zwart heeft de vorm van een diamant. De metalen draden zijn met elkaar verbonden en zorgen voor een eenheid. Met deze lamp kun je erg veel experimenteren. Probeer de lamp eens schuin te hangen tegen de muur. Ik beloof je het effect is verrassend. Net als de draadlamp ‘Mark II’ creëert ook deze lamp een bijzonder lichtspel dankzij de metalen draden.

draadlamp zwart

 

Staande lamp ‘Giga’ zwart/ koper

De staande lamp genaamd ‘Giga is een enorme vloerlamp. Behalve een industriële look heeft de lamp ook een retroachtige look. Normaal gesproken is koper lastig te combineren maar door de zwarte kap en voet, zal dit geen probleem zijn!

staande lamp

Heb je genoeg inspiratie gekregen voor stoere industriële lampen dankzij deze post?

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *