Het ronde bijzettafeltje

Vroeger wilde we allemaal een grote salontafel. Vaak een grote vierkante of langwerpige tafel. Eentje waar voor de hele familie de koffie op kon staan. Eentje met lades was ook meestal wel handig want daarin lag de tv gids en konden de afstandsbedieningen. Een universele afstandbediening of bediening via je telefoon bestond toen nog niet.

Gelukkig hebben we tegenwoordig iets meer keuze en een van de trends die je op dit moment veel ziet zijn meerdere tafeltjes bij elkaar. Ik heb een paar leuke voorbeelden voor je verzameld:

 1. Kleine witte ronde bijzettafel

  bijzetttafel
  Deze tafels zijn van Kwantum. Het tafeltje zelf is helaas niet meer verkrijgbaar maar ze hebben wel hele leuke andere.
  Om nog meer een verschil aan te duiden kan je er een ronde mand bijzetten. Hier kan je dan wel niets opzetten maar hier kan dan wel de afstandsbediening in.

 2. Simpele eenvoud

  wit bijzettafeltje
  Soms heb je niet veel nodig om met je tafel een leuke sfeer te maken. Een goed voorbeeld hiervan vindt je in deze binnenkijker van HomeDeco. Juist door de verschillende vormen creeer je sfeer.

 3. Boomstam tafel

  boomstam tafel
  Hij blijft populair, het boomstamtafeltje. Eigenlijk heel erg simpel. Je neemt een stuk boomstam zonder of met schors en deze gebruik je als tafel. En je kan er ook nog voor kiezen er een kleurtje aan te geven.
  Ik zag ze voor het eerst op de blog van &Suus. En je kan ze bij haar op de site ook zelf aanschaffen: http://www.ensuus.nl/

  Of ga voor deze van Boxworx
  boomstam tafel

 4. Verschil in hoogte

  tafeltjes
  Hoe je niet van mixen? Ga je liever voor eenheid combineer dan met grootte en hoogte zoals deze tafels van VTWonen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *