jip lente

Het is bijna lente!

Hello!
Ken je Hello Frankie Store al? Hello Frankie Store is een online store met inspirerende producten van jonge ontwerpers. Denk aan grafisch ontwerpers, maar ook aan product-, mode- en sieradenontwerpers, illustratoren en food designers. Allemaal maken ze producten met een verhaal. Items die uniek zijn vanwege het materiaalgebruik, hun vorm of de achtergrond van de ontwerper.
Nederlandse designers als De Intuïtiefabriek (porselein en interieur), Studio Doeke (illustraties), Marina Tello (illustraties en borduurwerk) en Zand-erover (leren tassen & accessoires). Maar we verkopen ook werk van talenten uit Europa: Somewhere (interieur), Depeapa (illustration & accessoires) en Things Like Diamonds (sieraden).

Hello Frankie Store is ontstaan uit de blog Hello Frankie (2013) van Francis van de Pavert. De thema’s? Reizen, design en het ontdekken van lokale hotspots. Een lifestyle blog waar Francis verhalen deelt die ze onderweg, tijdens diverse reizen in zowel binnen- als buitenland, tegenkomt. Je vindt er verhalen over inspirerende ontwerpers, de fijnste koffieadresjes in Europa en de nieuwste must-see expositie. Met de komst van de Hello Frankie Store komt haar droom uit: het bij elkaar brengen van de verhalen en unieke producten van jonge, inspirerende ontwerpers.
Omdat het bijna lente is kan je veel nieuwe producten vinden. We hebben de liefste gedichten van JIP toegevoegd aan het assortiment en de verfrissende limonade siroop Agroposta. We nodigen je graag uit om een kijkje te nemen www.hellofrankiestore.com
hello frankie hello frankie hello frankie hello frankie hello frankie hello frankie hello frankie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *