HET GELUID VAN DE TOEKOMST

Jarre Technologies verrast met een hondstrouw en slim audiosysteem: de indrukwekkende AeroBull

Beestachtig design en geluid

Jarre Technologies introduceert na de eerdere opvallende Aeroskull, nu weer een spraakmakend audiosysteem: de Aerobull. Een geluidsinstallatie dat door zijn beestachtig design en audiokwaliteit indruk maakt. Naast de technische kenmerken en originele concept zijn vooral de afmetingen van de AeroBull erg imposant: 64 cm hoog en 18 kilo zwaar. Voor de muziekfans en de designliefhebbers is deze in het oog springende en krachtige geluidsinstallatie ongetwijfeld de beste vriend. Eén die bovendien in geen enkele woonkamer onopgemerkt blijft. En de afstandsbediening? Die zit verborgen in het bot!

Technische kenmerken

De Aerobull is compatibel met alle dragers en de meest gebruikte formats en staat garant voor een buitengewone audio-ervaring. Zijn aptX-code, A2PD-profiel en NFC-technologie zorgen voor een uitstekende geluidstransmissie met Bluetooth 4.0 en een ultrasnelle koppeling. De Aerobull bevat een in Duitsland ontwikkelde en gefabriceerde versterker die aangesloten is op twee speakers en een totaal vermogen van 120W produceert. De AeroBull is compatibel met alle iOS-apparaten en formats (MP3, AAC, WMA en AAC), en ondersteunt ook bronnen met een Line-in 3.5-uitgang.

Prijs: € 1.499

Kleuren: Glossy White, Glossy Red of Matt Black

geluid

Over Jarre Technologies

Jean Michel Jarre, een pionier op het vlak van elektronische muziek, is zijn tijd altijd ver vooruit wat technologie en design betreft. Jean Michel Jarre studeerde aan het GRM, het gerenommeerde onderzoeksinstituut voor muziek in Parijs, waarvan hij vandaag de dag nog steeds lid is. Een ware innovator op het gebied van Stereo & Surround, zowel wat zijn werk in de studio als zijn liveconcerten betreft. Jean Michel Jarre was de eerste artiest die tijdens zijn optredens video’s en foto’s gebruikte. Hij creëerde ook als eerste een ware spektakelshow tijdens zijn concerten door middel van lichtspelen op historische plaatsen. Dertig jaar geleden zorgde hij zelfs voor een primeur door de eerste muzikant te zijn die een Lasershow maakte. In 1997 trok hij tijdens een concert in Moskou 3,5 miljoen toeschouwers en kreeg zo voor de vierde keer een vermelding in het Guinness Book of Records.

Jarre Technologies richt zich tot alle technologiefanaten met slechts één doel: een onberispelijke kwaliteit creëren voor ergonomische multimediaproducten in een hedendaagse stijl. Jarre Technologies wil ook tegemoetkomen aan een bijzondere wens van zijn oprichter Jean Michel Jarre. De pionier van de elektronische muziek wil namelijk dat het beluisteren van muziek weer emoties losmaakt en hij is opnieuw met verve in dit opzet geslaagd. Jarre Technologies® schrijft hiermee een nieuwe pagina in de geschiedenis van de muziekervaring.

www.Jarre.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *