winterdagen

Hartverwarmende ideeën bij IKEA voor koude winterdagen

HARTVERWARMENDE IDEEËN BIJ IKEA VOOR KOUDE WINTERDAGEN

  • Laat je inspireren voor een warm winters interieur
  • Versier je huis met dierenkussens, wollen plaids en winterse kaarshouders
  • ISGATA collectie vanaf november verkrijgbaar bij IKEA

Als buiten de temperaturen tot onder nul dalen, maak je het binnen extra warm, knus en gezellig met de nieuwe limited ISGATA collectie van IKEA. Je komt helemaal in de stemming door de winterse Scandinavische motieven die de schalen, kaarsenhouders en kussens uit deze collectie sieren. De sfeervolle producten van deze limited collectie zijn vanaf november verkrijgbaar bij IKEA.

ikea winter collectie

Bosdieren

Je waant jezelf in een door sneeuw bedekt bos, als je in de ogen van een ree of vos kijkt. Met deze leuke ISGATA dierenkussens breng je een stoel of bank in één keer in die heerlijke winterse sfeer.

ikea winter collectie

Scandinavisch servies

Vrienden en familie lopen warm voor die heerlijke winterse kost die je serveert op het Scandinavische servies. De bekers, glazen, borden en schalen zijn ook apart verkrijgbaar.

ikea winter collectie

Sneeuw en kaarslicht

Als de sneeuwvlokken langzaam naar beneden dwarrelen maak je het binnen sfeervol en romantisch met kaarslicht. De kaarsen in de grijze ISGATA kaarsenhouder creëren speelse ijskristallen in je huis.

ikea winter collectie

Warme wol

Met de ISGATA plaid in lichtgrijs, donkergrijs of donkerrood breng je jouw interieur in winterse stemming. En wat is er lekkerder dan op koude winterdagen onder een warm wollen plaid te kruipen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *