Handig en mooi, de tv beugel

Met de komst van het lcd- en plasmascherm zijn de meeste televisieschermen veel lichter geworden. Weg met die zware logge lampenkasten! Dit heeft als grote voordeel dat u uw televisietoestel nu ook niet meer op een versterkt oppervlak hoeft te plaatsen. Meer en meer mensen kiezen er dan ook voor om hun televisie aan wand of plafond te bevestigen met een tv beugel. Ook vloerstandaards zijn meer en meer in trek. Tv beugels zijn niet alleen ergonomisch van voordeel, ze besparen meestal ook heel veel ruimte. En het ziet er gewoon ook mooier uit met de tv bevestigd aan wand of plafond: home entertainment in de 21ste eeuw vraagt een strak design!

Welke tv beugels?

Er is een groot aanbod aan tv beugels. Om te beginnen kunt u kiezen voor een vaste tv beugel waarmee u uw televisie dicht tegen de muur bevestigt. Uw tv hangt als een schilderij en neemt zo weinig ruimte in beslag en gaat volledig op in de rest van uw interieur. Verder kunt u kiezen voor de ergononomische optie tussen een kantelbare of draaibare tv beugel. Deze beugels kunt u kantelen of draaien in alle richtingen om uw kijkgenot te vergemakkelijken en geniet u optimaal van de ideale kijkhoek.

Tv plafondbeugels

In slaapkamer, keuken of hal geeft een tv plafondbeugel net dat beetje extra kijkcomfort. Niets is heerlijker dan wakker worden met ontbijt televisie in bed. Tv plafondbeugels zijn vaak ook de optimale keuze voor professionele gebruikers die plasmaschermen in een wachtruimte of bij de ingang willen installeren.

Tv vloerstandaards

Voor wie de televisie liever op de vloer heeft, is er een speciale oplossing voor op de grond. Deze tv vloerstandaards doen het zeker goed voor wie zelf een Home Cinema wil installeren. Ook als uw televisie mobiel dient te blijven is deze fraaie standaard de perfecte optie.

Computer beugels

Uiteraard ontbreken tv beugels voor tablets, monitors en pc beugels niet in het gamma. Stijve halsspieren zijn een bekende kwaal voor mensen die veel televisiekijken of computers gebruiken. LCDwandbeugels.nl biedt u graag een ergonomische oplossing aan.

Een Vogel’s muurbeugel

En voor wie net wat meer wil, produceert Vogel’s design tv muurbeugels. De kwaliteitsvolle Vogel’s tv beugel heeft bovendien een levenslange garantie.

Tv beugels zijn zeer eenvoudig zelf te monteren en worden kant en klaar afgeleverd. Voor ieder merk en maat televsie is er een passende tv beugel te vinden.

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *