Sonos speaker

Haal meer uit je Sonos-speakers altijd een sensationele muziekbeleving dankzij Vogel’s

Bunnik, 19 mei 2015 – Echte muziekliefhebbers halen alles uit hun Sonos-speakers: of je nu in de woonkamer geniet van je Sonos PLAY:3 of tijdens het koken de muziek van je smartphone streamt naar je Sonos PLAY:1. Met de nieuwe serie producten van Vogel’s – speciaal voor het ophangen en plaatsen van je Sonos-speakers – bevestig je je speakers op flexibele wijze aan de muur of op een standaard. Positioneer je speakers zoals jij het wilt, en creëer de beste akoestiek in elke ruimte. Extra voordeel: de producten hebben een sophisticated design én zijn supereenvoudig op te hangen. Ben jij klaar voor de ultieme geluidsbeleving?

Sonos speaker

Minimale ruimte-inname, maximale muziekbeleving

Bespaar ruimte en geniet optimaal van muziek met de muurbeugels voor Sonos PLAY:1 en PLAY:3. Het speciale ophangysteem is eenvoudig te installeren. Dankzij de hoogwaardige materialen en de twee beschikbare kleuren (zwart en wit), bevestig je speakers veilig én stijlvol aan de muur. En door de ruime draai- (70°) en kantelmogelijkheden (30°) creëer je altijd de beste akoestiek.

Sonos speaker

 Een perfecte luisterpositie, in elke hoek van de kamer

Liever geen gaten in de muur? Kies voor een vloerstandaard en laat je speaker naadloos opgaan in je interieur. De standaards zijn voorzien van een (geïntegreerd) netsnoer, waarmee je de kabellengte met één meter vergroot. Ze zijn eenvoudig te verplaatsen en maximaal 82 centimeter hoog: het perfecte oorniveau als je zit.

Met de nieuwe soundproducten van Vogel’s creëer je een comfortabele luisterpositie, waar je ook zit. En dankzij alle meegeleverde bevestigingsmaterialen en een overzichtelijke, stap-voor-stap-handleiding, geniet je snel van je nieuwe aankoop. De producten van Vogel’s zijn vanaf nu in Nederland beschikbaar. De muurbeugel voor de Sonos PLAY:1 (€ 34,99) en de PLAY:3 (€ 44,99), en de vloerstandaard voor de PLAY:1 (€ 79,99) en de PLAY:3 (€ 99,99) worden geleverd met vijf jaar garantie.

Geïnteresseerd in een review? Neem op contact op met LVTPR via havoned@lvtpr.nl of 030-6565070.

Over Vogel’s

De zoektocht naar het perfecte geluid gaat terug naar de oorsprong van Vogel’s, meer dan veertig jaar geleden. De oprichter van het bedrijf, Harry Vogels, ontwikkelde de eerste wandsteun omdat hij vastbesloten was om de perfecte akoestiek te vinden voor zijn geliefde jazzmuziek. Vanaf dat moment is Vogel’s gegroeid, maar de aandacht bleef altijd gericht op de ontwikkeling van audio- en videoaccessoires die het leven comfortabeler en aangenamer maken.

Sonos speaker

Vogel’s is uitgegroeid tot een internationaal succesvolle onderneming die een uiterst onderscheidende reeks bevestigings- en ondersteuningssystemen voor audiovisuele en multimedia-apparatuur produceert. In de producten van Vogel’s worden veelzijdige functionaliteit en robuuste prestaties gecombineerd met een strak ontwerp. Al veertig jaar zijn de oplossingen van Vogel’s gebaseerd op het talent en de inzet van mensen die zich nauw betrokken voelen bij de producten die ze creëren en bij de klanten die deze producten gebruiken. Sinds de ontwikkeling van de eerste luidsprekersteun ter wereld in 1973, heeft dit Nederlandse bedrijf een gestage stroom van bekroonde oplossingen geproduceerd die het leven van talloze mensen aangenamer maakt. Tegenwoordig staat Vogel’s wereldwijd bekend om zijn uitstekende reeks bevestigingsoplossingen voor LCD-, plasma- en LED-schermen, audiovisuele apparatuur en tablets voor verschillende ruimten in huis. Alle producten worden ontwikkeld om nu en in de toekomst een ​​extra dimensie toe te voegen aan persoonlijk comfort. Meer informatie vindt u op www.vogels.com.

Volg ons Vogels op:

www.youtube.com/VogelsExperience
www.facebook.com/VogelsExperience
www.twitter.com/VogelsEvents

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *