geluidssysteem Reykjavik

Reykjavik

Vorig jaar kreeg ik de vraag of ik een geluidsysteem wilde testen. Nu moet ik eerst wat voorkennis geven. Mijn man werkt op een muziekschool, heeft jaren zelf muziek gemaakt en ik kan wel zeggen een enorme muziekfanaat. Wij hebben daarom ook een goede installatie in huis. Wij hebben thuis het systeem van Heos. Een systeem waar we erg blij mee zijn want er komt hele goede muziek uit. En ook hierbij hebben we 1 box los, welke we ook meenemen als we op vakantie gaan. Eigenlijk zijn we dus op het vlak van muziek een beetje verwend. Toch triggerde het ontwerp van dit geluidsysteem mij heel erg. Het is echt een design stuk en hierdoor een aanvulling voor je interieur. Daarom heb ik toch besloten om Ja te zeggen.

Bij ontvangst waren we beide wel al gecharmeerd van het ontwerp. Aan de Reykjavik zit een handige leren lus waardoor hij makkelijk te dragen, of op te hangen is. Daarbij geeft deze lus het geluidsysteem ook een stoere uitstraling en net dat beetje extra design. De Reykjavik wordt zo echt een mooie blikvanger in je interieur.

Reykjavik

Door onze eigen muziekervaring waren we beide huiverig om de box te testen. Wat als het geluid tegenvalt? Ik had toch beloofd er een eerlijk artikel over te schrijven.
Vlak voordat we op vakantie gingen hebben we dan toch de Reykjavik getest. We hadden een Landal huisje gehuurd en we nemen dan altijd onze eigen geluidsbox mee. Gewoon om ook daar goed geluid te hebben. Toen we bezig waren met inpakken bedachten we ineens dat we ook zouden kunnen kijken hoe de Reykjavik zou bevallen. Toen we de Reykjavik voor het eerst in gebruik namen viel onze mond eigenlijk open van verbazing, er kwam een ontzettend goed geluid uit. Uit een klein design boxje kwam het volume van een goede stereo.

De Reykjavik is toen meteen in de koffer gegaan en op onze vakantiebestemming hebben we de box verder getest. We hebben de Reykjavik elke dag wel aan gehad. Ideaal tijdens het koken. Doordat het boxje van klein formaat is kan je hem dus makkelijk ergens neerzetten.

Reykjavik
Reykjavik

En we moesten de Reykjavik in de gaten houden want ook onze kinderen hadden ontdekt hoe fijn je hiermee muziek kon luisteren. Ze namen de box mee als ze in bad gingen liggen of als ze boven op hun slaapkamer gingen spelen. Ik vind het dan ook een erg leuk item voor in de kinderkamer. Als je kind echt dol is op muziek mag een geluidsysteem als deze niet ontbreken. Goede geluidsweergave en ook nog eens mooi om in je kamer te laten zien.

Ik vind het jammer dat we de Reykjavik weer moeten inleveren. Het is echt een ideaal geluidsysteem om mee te nemen op vakantie. Naast goed geluid is het ook nog eens een blikvanger in je interieur. En niet alleen de Reykjavik, ze hebben ook nog 4 andere geluidssystemen die heel erg mooi in je interieur passen. Kijk maar eens op https://www.vifa.dk/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *