houten jaloezieën

Geef je woonkamer een modern karakter met houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn hip en helemaal van deze tijd. Je ziet ze op foto’s in de grootste interieurbladen, op de mooiste foto’s op Instagram en in blogartikelen. Eerlijk gezegd zijn houten jaloezieën altijd al van deze tijd geweest. Ze zijn tijdloos en nooit een verkeerde keuze.

Gezellige en warme sfeer creëren of juist een modern en strakke touch

De woonkamer is vaak dé plek in huis waarin je de meeste tijd doorbrengt. Het is daarnaast ook de ruimte waarin je visite ontvangt, deze ruimte wil je natuurlijk zo mooi mogelijk stylen. Houten jaloezieën zijn typische sfeermakers en een ontzettend veelzijdig product. De verschillende houttinten zorgen voor een warme en gezellige sfeer. Effen tinten geven hierbij juist een moderne  en strakke uitstraling aan je huis. Keuze genoeg!

Houten jaloezieën geven je privacy en optimale lichtbeheersing

Met raamdecoratie beheers je de privacy en lichtinval van je woonkamer. Houten jaloezieën zijn ideaal om inkijk van buiten naar binnen te verminderen en om lichtinval te kunnen controleren. Aan de hand van de koorden kun je gemakkelijk de lamellen kantelen voor een optimale lichtbeheersing.

Alleen de beste materialen geselecteerd

De houten jaloezieën van Veneta.com zijn gemaakt van duurzaam Phoenix hout en zijn wat zwaarder dan andere materiaalsoorten de gebruikt worden voor jaloezieën. Dit is prettig omdat het materiaal minder klappert wanneer het raam open staat. Deze lamellen zijn ook nog eens voorzien van een krasbestendige coating. De houten jaloezieën van Veneta.com worden op maat gemaakt zodat ze altijd perfect aansluiten op de ramen in jouw huis.

Vraag gratis kleurstalen aan of laat onze specialist je adviseren

Ben jij op zoek naar houten jaloezieën op maat voor in de woonkamer of een andere ruimte? Vraag dan gratis kleurstalen aan voor het bekijken van de materialen en kleuren of laat een Veneta.com specialist je gratis adviseren over de perfecte raamdecoratie in jouw situatie.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *