GEEF EEN OUDE LEREN RIEM EEN TWEEDE KANS!

Je kent het vast wel. De boel aan het opruimen en opeens kom je van alles tegen waarvan je je afvraagt wat je er mee moet doen. Zo was ik laatst een kast aan het opruimen en ik kwam allemaal oude leren riemen tegen. Tja, wat moet je daar mee? In eerste instantie wilde ik ze weg gooien, maar later bedacht ik mij dat ik er vast wel iets mee kan doen.
Daarom ben ik op zoek gegaan en heb een aantal leuke ideetjes voor je op een rij geweest. Ik was verbaasd dat je er nog zoveel mee doen kunt.

7 Manieren om lederen riemen een nieuwe bestemming te geven:

1. Klok ophangen:
Dit is al vaak langs gekomen in de woonprogramma’s op televisie, maar ik vind het leuk. Een leuke manier om je klok aan de muur te hangen.

klok leren riem

www.fashionscene.nl

2. Boekenplanken ophangen;
Een leuke en originele manier om je boekenplanken aan de muur ophangen. Het kan ook met lederen riemen. Een mooie manier van hergebruik.

boekenplankjes

www.lotsideasofmarion.blogspot.com

3. Bloempot aankleden
Heb je nog een oude bloempot staan die je niet meer mooi vindt? Combineer de bloempot met de riem en je hebt iets nieuws gemaakt. Hoe leuk kan recyclen zijn?

riemen bloempot

www.mooieriemen.nl

4. Zelf een krukje maken
Nog iets leuks om oude materialen maken: zelf een krukje maken van oude tijdschriften en lederen riemen. Maak een mooie stapel van de tijdschriften en maak die aan elkaar vast met de riemen. Wil je lekker zacht zitten, leg dan een kussen boven op de tijdschriften en je kunt heerlijk zitten. Zo simpel kan het zijn.

krukje riem

www.wonenonline.blogspot.com

5. Je lievelingsboeken ophangen
Je hebt vast wel lievelingsboeken, die je graag wilt laten zien. Ik heb die wel, en door ze op te hangen met een leren riem, heb je een originele manier om ze te laten zien.

tijdschriften ophangen

www.roomed.nl

6. Een versleten stoel krijgt een nieuw zitvlak

Heb je nog een oude stoel staan waarvan het zitvlak versleten is? Misschien is dit een leuke manier voor jou om die oude stoel nieuw leven in te blazen.

stoel

www.inspirerend-wonen.be

7. Keukengreepjes van leer
Heb jij ze wel eens gezien, keukengreepjes van leer? Je ziet het steeds meer. In plaats van nieuw leer te gebruiken, kun je hiervoor heel goed oude riemen gebruiken. Iets voor jouw keuken?

leren riem kast

www.fluormagazine.nl

Heb jij nog een leuk idee dat hier niet genoemd is? Ik hoor het graag. Laat het weten in een reactie.
Tot volgende maand!

Groetjes,
Gea Eising
www.binneninhuis.nl
www.facebook.com/binneninhuis.interieurenstyling

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *