FotoCadeau.nl komt met unieke collectie fotoprints

Wanddecoraties bestaan in veel verschillende soorten, maten en prints. Je kunt een eigen foto af laten drukken en deze aan de muur hangen, maar een kant-en-klare print van hoge kwaliteit is ook zeker een aanrader. FotoCadeau.nl heeft onlangs een uitgebreide, unieke collectie met meer dan 10.000 fotoprints gelanceerd. Van steden en natuur tot wereldkaarten en dieren. In dit artikel vertellen we je er meer over. Lees je mee?

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe wanddecoratie, is het belangrijk goed te weten wat je precies aan de muur wilt. Er zijn eindeloze mogelijkheden en in elk interieur past weer iets anders. Om deze reden heeft FotoCadeau onlangs een ruime collectie aan beeldmateriaal aan hun webshop toegevoegd die je af kunt laten drukken op een materiaalsoort naar keuze. Deze afbeeldingen zijn verdeeld in verschillende categorieën, namelijk: steden, natuur, dieren, landen en werelddelen, wereldkaarten, onderwaterwereld, skylines en boeddha. Deze prints zijn zowel leuk voor in huis als buitenshuis.

fotocadeau

Verschillende stijlen fotoprints

Wanneer je op zoek bent naar een wanddecoratie in een specifieke stijl, passend bij je interieur, vind je in het assortiment verschillende stijlen prints. De afbeeldingen zijn onderverdeeld in de volgende stijlen: zwart-wit, minimalistisch, sepia, modern en de populaire wandecoratie voor iedere stijl. Deze botanische afbeeldingen zie je tegenwoordig terug in veel interieurs en ook Pinterest staat er vol mee.

fotoprints

Een fotoprint op een materiaalsoort naar keuze

Canvas is één van de meest gebruikte soorten wanddecoratie. Er zijn alleen nog veel meer materialen met een karakteristieke uitstraling. Je kunt bijvoorbeeld gaan voor de veilige olifant op canvas of juist een ander wild dier. Naast canvas is het mogelijk om een print naar keuze op hout, aluminium, poster, plexiglas of als tuinposter af te laten drukken. Je kunt dus voor elke ruimte in huis een andere soort wanddecoratie vinden, die precies bij de stijl past. Daarnaast kun je met elk budget een wanddecoratie bestellen, want ze zijn verkrijgbaar vanaf €8,95.

fotoprint

Wat handig is aan de besteltool van FotoCadeau, is dat je direct een preview krijgt te zien van het gekozen product. Er kan direct bepaald worden of de fotoprint in het interieur zal passen. Zo is de kans groot dat je direct tevreden bent met de gekozen wanddecoratie.

Wil je toch liever een eigen foto afdrukken? Dit kun je nog steeds doen bij FotoCadeau.nl.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *