blokhut Extra ruimte creëren

Extra ruimte creëren met blokhut of tuinhuis

Hoe je het ook went of keert het lijkt er op dat we altijd maar ruimte te kort hebben. De meest voorkomende reden om te gaan verhuizen is groter wonen. En waarom willen we dat omdat we teveel spullen hebben, er gezinsuitbreiding is of omdat we een extra ruimte nodig hebben voor bv. het werk.

Het is niet voor iedereen mogelijk om te gaan verhuizen dus dan moet er gezocht worden naar oplossingen. Een van de oplossingen is het plaatsen van een blokhut of tuinhuis in je tuin. 

blokhut

Een blokhut kan een oplossing zijn voor:

  • Spullen opbergen: In de blokhut kan je prima de spullen kwijt die we niet al te vaak gebruiken. Het is de ideale plek voor het opbergen van je kerst – of sportspullen. Plaats in de hut een paar mooie opbergkasten en alles ziet er overzichtelijk uit.
  • Werkruimte: Werk je vaak vanuit huis maar wil je graag een eigen (rustige) werkplek plaats dan een blokhut in je tuin. Isoleer hem en zorg dat er een kachel aangesloten kan worden zodat je ook in de winter lekker warm zit.
    Voordeel van een werkplek in je eigen tuin is de productiviteit die het oplevert. Een van de dingen die thuiswerkers namelijk vaak doen is het zich laten afleiden door het huishouden of medebewoners. Met een plekje in de tuin is dat niet meer mogelijk.
  • Extra kamer: Krijg je vaak logees? Willen je kinderen een kamer om te gamen? Of wil je voor jezelf een mooie ruimte maken om jouw ding te doen? Ook hiervoor is de blokhut ideaal.

Kortom voor een lage investering creëer je met een blokhut extra ruimte in je eigen tuin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *