spectrum design

Endless tafel + klassiekers in een nieuw jasje

Met deze vrieskou zou je het niet zeggen maar de lente komt eraan. Tijd voor vers beeldmateriaal van onze collectie én een update over onze nieuwe ontwerpen!

In onze nieuwe sfeerfotografie tonen we onder andere klassiekers in een nieuw jasje. Zoals bijvoorbeeld de BR02 bank van Martin Visser in de stof Ria van Raf Simons voor Kvadrat, maar ook de Press Room Chair van Gerrit Rietveld in een zachte perzik-kleur. Daarnaast hebben we meerdere uitvoeringen van de nieuwe Endless tafel meegenomen in de fotografie!

Eindeloos tafelen

Wij zijn er trots op Aart van Asseldonk te verwelkomen in onze collectie! Aart is een moderne vakman die zijn eigenzinnige kijk op design combineert met zijn gevoel voor kwaliteit. Met zijn ontwerp van de Endless tafel verbindt hij verleden en heden binnen de Spectrum collectie. De inspiratie voor zijn ontwerp komt voort uit de details van De Ploeg fabriek, ontworpen in 1958 door Gerrit Rietveld. In 2017 vernieuwde Aart het interieurontwerp van de fabriek van De Ploeg. Het ontwerp sluit naadloos aan bij de strakke lijnen die Gerrit Rietveld in 1958 ook nastreefde. De constructie van de glazen gevel en de transparantie die het hele gebouw doorkruist, waren dan ook de uitgangspunten voor het ontwerpen van de Endless tafel. De grote verscheidenheid in afmetingen, tafelbladen en materialen van de tafel geven eindeloze mogelijkheden om een custom made setting te creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *