elho’s innovaties ’24 klinken als muziek in de oren

De woonmaand oktober zegt het al: we zijn weer bezig met het gezellig en knus maken van ons huis. En elho helpt met een potje groene inspiratie. De nieuwe innovaties voor 2024 klinken als muziek in je oren. De jazz round verspreidt happy tunes. De circulaire ‘koffiepot’ – gemaakt met koffiedik – laat je interieurideeën pruttelen. En de ‘good’ vibes orchid staat met zijn orchidee een partijtje mooi te zijn.  Vergeet niet dat je tuin of balkon het verlengstuk is van de woonkamer en je daar vanaf je luie stoel op uitkijkt. Hang groen in de lucht met de noa balkonbak en creëer met één viba XXL veel groen door het een boomp te geven. En hé, je investeert niet alleen in gezelligheid in huis, maar ook in een betere wereld: vanaf ‘24 zijn alle elho producten gemaakt van 100% gerecycled plastic. Happy tunes gegarandeerd.

Een potje happiness en schoonheid  
Een blij gevoel in combinatie met esthetiek; dat is wat je wilt ervaren in huis.  

De jazz round laat met haar vriendelijke vorm vrolijke en positieve tunes door de woonkamer klinken. Een geval van: je kunt er niet genoeg van om je heen hebben. Dit matcht perfect met de vibes orchid: speciaal ontworpen – met behulp van orchideeënkwekers – voor dé bloeiende plant die staat voor schoonheid. elho heeft beide bloempotten – naast de zorg en focus voor de natuur – ontwikkeld om jou de beste start van 2024 te geven.  

De ‘koffiepot’ doet pruttelen… 
Over een goede start gesproken: koffie.  

Bij elho zit duurzaamheid in het familie DNA geworteld: de hele elho collectie is gemaakt van 100% gerecycled plastic en is 100% recyclebaar. Maar, om op zoveel mogelijk vlakken bij te dragen aan een betere wereld, blijft elho circulaire oplossingen transformeren in nieuwe bloempotten. Het nieuwste product is de elho ‘koffiepot’. Deze coffee collection is gemaakt met het koffiedik van drie kopjes koffie per bloempot. Wist jij dat er jaarlijks miljoenen kilo’s koffiedik op de vuilnisbelt belanden? Zonde. Door dit koffie afval niet te verwerken als afval, maar als grondstof voor een nieuw product, verminderen we de CO2-uitstoot én geven we het een tweede leven. Beginnen de interieurideeën al te pruttelen? 

Je woonkamer is groter dan je denkt 
Als je vanuit je luie stoel naar buiten staart, wil je niks liever dan een fijn, groen uitzicht. Zie het als een verlengstuk van je woonkamer. Hang groen in de lucht met de noa balkonbak. Creëer in één keer een bosgevoel met de vibia of greenville XXL, dé pot die een plek geeft aan een boom. Of geniet van je eigen kruiden, groenten of fruit die je zonder moeite laat groeien in de greenbasics growgarden of zaaitray. De queen van het fruit – de aardbei – heeft een eigen, speciaal ontworpen pot. Er is geen excuus meer over om ruimte te geven aan je eigen, zelfvoorzienende groen.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *