telefoonhoesje

Eigen hoesje ontwerpen

Zijn jullie ook verslaafd aan je telefoon? Niet alleen voor mijn dagelijkse mail of persoonlijke Facebook pagina maar meer voor al mijn interieur gerelateerde sites.

Het eerste wat ik doe als ik ’s morgens beneden ben is het openen van de Funda app. Ik ben echt verslaafd aan Funda en volg elke dag weer welke woningen er in mijn woonplaats te koop worden aangeboden. Heerlijk binnenkijken bij plaatsgenoten. En 1 x in de week kijk ik naar de homepage van Funda en kijk wat er landelijk te koop staat. Vooral Amsterdam heeft echt plaatjes te koop staan. Erg inspirerend voor mijn eigen interieur.

Daarna is het tijd voor mijn 1e kop koffie waarbij ik Instagram open. Daar volg ik een aantal tags waardoor ik altijd een uitgebreid aanbod van verschillende accounts te zien krijg. Het leuke aan bijvoorbeeld het volgen van de tag #Homedecoration is dat je foto vanuit alle delen van de wereld te zien krijgt.

Als ik overdag even een kleine pauze heb of ergens even zit te wachten dan open ik de Pinterest app. De perfecte app waarbij al je inspiratie op een pagina langskomen.

Zoals je ziet ben ik eigenlijk misschien wel teveel met mijn telefoon in de weer. Mijn telefoon is, net als bij vele, een belangrijk deel van mijn leven. Daarom verslijt ik behoorlijk wat hoesjes. Ik mocht recent een Hoesje ontwerpen voor mijn Iphone.  Op de site staan verschillende soorten hoesjes. Ik gebruik de mijne ook als portemonnee dus ik wilde er ook vakjes bij voor mijn pasjes. Als je de juiste hoes hebt gekozen kan je gaan beginnen met ontwerpen. Er zijn standaard templates maar je bent ook vrij om zelf te ontwerpen.

Het was even een beetje uitproberen want de site veranderen mijn foto. Daar lukte het niet om mijn hoesje op te slaan waardoor ik elke keer opnieuw moest beginnen. Uiteindelijk heb ik op een andere site een ontwerp gemaakt en deze geuploadt. Nadat je je foto geuploadt kan je verschillende filters toepassen en zelf tekst toevoegen. Genoeg mogelijkheden dus om een hoesje helemaal op maat te maken. Wil je ook een  iPhone 6 Portemonnee hoesje ontwerpen of heb jij een andere telefoon leef je dan net als mij helemaal uit en maak een hoesje welke helemaal bij jou past.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *