verkoop klaar maken

Een woning verkoop klaar maken

Gaat u uw woning in de verkoop zetten om wat voor reden dan ook? Dan doet u er goed aan om ervoor te zorgen dat u een duidelijk plan heeft om uw woning aantrekkelijk te maken voor potentiële kopers. Zo moet het netjes zijn en het beeldmateriaal moet ook van voldoende kwaliteit zijn. Wij zullen u een aantal belangrijke punten toelichten, zodat er al een goed begin gemaakt kan worden en hopelijk heeft u snel uw woning van de hand weten te doen.

Zelf aanbieden via internet

Wanneer u op zoek gaat naar een woning zult u merken dat u dit gemakkelijk via het internet kunt doen. Er zijn ook steeds meer mensen actief bij online makelaars en dit raden wij u dan ook aan. Zet zelf uw woning op één van de vele sites en probeer het eens via deze weg. Zo heeft u geen kosten voor een makelaar die voor u op zoek moet naar een koper, maar heeft u alles zelf in de hand. Ook het proces van het onderhandelen zult u zelf kunnen uitvoeren en zo zullen uw behoeften worden voorzien.

Beeldmateriaal van professionele kwaliteit

Goede foto’s van uw woning is tegenwoordig een must en zeker wanneer u gaat verkopen via internet. Wij raden u aan om hier budget voor vrij te maken, zodat het gegarandeerd op een professionele manier wordt gedaan. Vergelijk een aantal fotografen met elkaar en kies er één waar u een goed gevoel bij heeft. Staar niet blind op de prijs, want dit kan ten koste gaan van de kwaliteit.

Uw persoonlijke spullen

Wanneer u uw woning gaat verkopen is het vooral zaak om ervoor te zorgen dat er niks meer in de woning aanwezig is van persoonlijk aard. Daarom is het inschakelen van een verhuisbedrijf in Eindhoven,  voordat u uw woning in de verkoop zet, zeker geen gek idee. Zo weet u zeker dat alles op tijd is overgeheveld naar uw toekomstige woning.

Geschreven door:

Met vriendelijke groeten,
Jan Dijkstra


e. [email protected] | w. https://www.muurstickerstunter.nl

 

Volg ons ook op Facebook, Pinterest, Twitter en Google Plus

{#HS:310057253-7187#}

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *