verwarming

Een radiator in 55 kleuren en 406 maten

Jaga radiatoren zijn er in allerlei verschillende maten en kleuren te vinden. Zo is er voor ieder interieur wel een mooie eyecatcher verkrijgbaar die de finishing touch voor je interieur kan zijn.

Feel free to… style your interior

Gek genoeg laten we vaak bij de restyling van ons interieur de oude radiator gewoon hangen. Een likje verf erover of we verschuilen hem achter een gordijn of bank. Terwijl het vervangen van de radiator juist zoveel doet voor de uitstraling van een ruimte of het nu gaat om de keuken, woonkamer, badkamer of slaapkamer. Als je kiest voor de Jaga Strada hoeft het helemaal niet ingewikkeld of duur te zijn, het levert vaak zelfs een besparing op.

jaga radiator

Discover Strada
De Jaga Strada is een echte decoratieve toevoeging aan het interieur door de robuuste bekleding, het vlakke voorpaneel en strakke aluminium designrooster. De Jaga Strada won zelfs de felbegeerde IF Design Award voor het vernieuwende design. De Strada is voor iedere situatie, stijl en interieur geschikt door de uitgebreide maatvoeringen. Zo zijn er in totaal 406 verschillende formaten met al een variant van slechts 8,5 cm breed. Ook verwarmt de Jaga Strada het huis nog eens op een energiezuinige manier door de geïntegreerde Low-H20 technologie en is daarmee de zuinigste radiator van Nederland.

Wil je van die standaard witte radiator af? Kies dan voor een radiator met een opvallende kleur. Jaga heeft zo’n 55 kleuren in het assortiment van betongrijs tot calypso groen.

jaga radiator grijs

Jaga Stylisten Team
Benieuwd wat het vervangen van de oude radiator met jouw woning kan doen? Maak dan een afspraak met het Jaga Stylisten Team en bezoek de vernieuwde Jaga showroom. De Jaga Stylisten geven aan de hand van sfeer en uitstraling van een ruimte persoonlijk en deskundig advies. Zo weet je zeker dat de radiatoren niet alleen bij jouw stijl en interieur passen, maar óók dat de ruimte optimaal wordt verwarmd.

September is voor Jaga kleur- en stylingmaand. Dus ga lekker aan de slag met je huis.

Feel free to… visit
Kijk voor meer inspiratie en informatie op:
www.jaga.nl
facebook.com/JagaRadiatoren
pinterest.com/JagaRadiatoren

Ook kun je onze nieuwe showroom aan De Meerheuvel 6 in ’s-Hertogenbosch bezoeken. Reserveer vooraf via 073 631 23 60 of info@jaga.nl.

Over Jaga
Al ruim 50 jaar levert het Belgische bedrijf Jaga binnenklimaatconcepten over de hele wereld. Daarbij wordt niet alleen vanuit technisch oogpunt geredeneerd, ook de esthetische waarde en de duurzaamheid van producten is belangrijk. De organisatie is voortdurend op zoek naar verantwoorde en vernieuwende technieken om te verwarmen, koelen en ventileren.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *