Een nieuwe tuin? Neem een terrasoverkapping!

Het tuinseizoen is over. De warme dagen zijn voorbij. We kunnen niet lange avonden meer in onze tuin zitten. En meestal is dit ook de periode waarin, als je niet tevreden bent over je huidige tuin, gaat nadenken over veranderingen. Want als je dit jaar wederom rond hebt gekeken en gedacht hebt dat je tuin hoognodig op de schop genomen moet worden heb je nu nog alle tijd om plannen voor volgend voorjaar te gaan maken. Om heerlijk aan de gang te gaan een een moodboard te maken waarin je je dromen voor jouw ideale tuin weergeeft.

Wintertuin

En eigenlijk hoef je niet te wachten tot het voorjaar. Kennissen van mij gebruiken bijvoorbeeld nog steeds hun bbq. De winterbbq wordt steeds meer toegepast. Gezellig om de bbq en vuurkorven heen. Wil je het net iets luxer kies dan voor een terrasoverkapping. Met een terrasoverkapping kan je super lang van je tuin genieten, zeker als je er een mooi open haardje in laat plaatsen. 

Met een terrasoverkapping kan je zelf voor kiezen om deze helemaal dicht te maken waardoor je een extra ruimte aan je huis kan toevoegen. In de winter een perfecte plek om bij de open haard toch nog te genieten van de tuin. In de zomer een mooie tuinkamer waar je kan genieten van alles wat groeit en bloeit.

Wil je je oriënteren of dit iets voor jouw tuin is, kijk eens bij terrasoverkappingen van Tuinmaximaal

terrasoverkaping

terrasoverkaping

terrasoverkaping

terrasoverkaping

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *