nieuwe keuken

Een nieuwe keuken in 2015?

Ben jij zo bevoorrecht dat je dit jaar een nieuwe keuken mag uitzoeken? Dan zijn dit de trends welke je dit jaar tijdens jouw zoektocht naar een nieuwe keuken tegen gaat komen.

De keuken:

De keuken zelf wordt steeds duurzamer. In de keuken zien we steeds meer hout. En dit zien we zowel in de landelijk als de moderne keuken. Hout is perfect te combineren met natuurtinten wat ook helemaal bij de trend van nu hoort. We willen weer terug naar rust, terug naar de natuur en dat halen we ook graag onze woning binnen. In de keuken zie je de kleuren ecru, zachtgeel maar ook lichtblauw zien we terug in de keuken van nu.nieuwe keuken

nieuwek keuken

Gecombineerd met lichtgrijs maar ook met zwart om juist weer die zachte kleuren te accentueren krijg je zo een prachtig resultaat.

De kookplaat

Door de jaren heen is er al veel veranderd wat betreft de kookplaat. Een van de veranderingen is het toevoegen van de wokbrander op de kookplaat. Deze wijze van koken wordt  de laatste jaren steeds meer toegepast en langzaamaan zagen we dat er kookplaten kwamen met wokbrander waardoor er meer ruimte ontstond.

De kookplaat van 2015 heeft losse pitten. Pitt Cooking noemen we dat. Het voordeel van PITT cooking is dat je de pitten los kan plaatsen op de plek en op de wijze dat jij dit wilt. Een bijkomend voordeel is dat het erg makkelijk schoonmaakt.

De keukenapparatuur in 2015

Ook in de apparatuur zien we steeds meer duurzame apparaten. Apparaten waarbij rekening wordt gehouden met een laag energieverbruik.

Welke apparatuur zien we op dit moment veel in de keuken?

De afgelopen jaren heeft de inbouwapparatuur steeds meer zijn intrek gevonden. Vooral het luxe koffiezetapparatuur wordt steeds vaker ingebouwd en toegevoegd aan de keuken.

nieuwe keuken

In de keukentrends van 2015 zien we ook steeds vaker de wijnkast in de keuken gebruikt worden. En natuurlijk mag de Quooker niet ontbreken.

Al deze apparaten geven ons de mogelijkheid om fantastische thuisdiner te maken. Gerechten welke we normaal proeven in een restaurant maken we met al deze apparaten in onze eigen keuken. Hiermee volgen we helemaal de keukentrends van nu want thuis dineren met vrienden of familie waarderen we meer dan met zijn allen uit eten gaan.

Een nieuwe keuken kopen

Bij het kopen van een nieuwe keuken in 2015 let je dus niet alleen op duurzaamheid maar ook op de mogelijkheden die de keuken je biedt om thuis te koken als een sterrenkok.

keuken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *