Een grote plant in je interieur

Er zijn vele manieren om sfeer aan te brengen in je interieur. Je start vaak met de basis. Een mooie vloer, leuke meubels en prachtige lampen. Die stijl je af met mooie woonaccessoires die je met zorg bij elkaar zoekt en op precies de juiste plekken neerzet. Natuurlijk koop je ook nog een paar mooie gordijnen en klaar is je interieur. Of niet?

Grote planten

Persoonlijk vind ik dat een interieur niet compleet is zonder planten. Planten brengen leven in de brouwerij. Of je nu een schaal met kleine cactussen neerzet, een paar mooie vetplanten in je vensterbank zet of een grote plant.

Ben je niet iemand met groene vingers dan is 1e grote stevige plant iets voor jou. Een plant waar je al je aandacht aan kan geven. Een plant waarvan je moet weten hoe je hem onderhoudt, lekker makkelijk. En een van de planten welke ik dan uit zou kiezen is de strelitzia.

grote plant

Apartmenttherapy

Een plant welke een statement maakt. Echt eentje die opvalt en laat zien dat hij het verdient om als enige in je interieur te mogen stralen.
Ik heb een paar leuke voorbeelden voor je verzameld waarbij je kan zien hoe mooi de strelitzia in je interieur staat.

strelitziaThedesignchaser.com

stelitzia klassiek interieur

Carlaaston

2242c853ad5b427362a9810c443094ea

820b002ba0d51b095d78a112f8926876

Instagram Dutchlivings

De plant is makkelijk in onderhoud. Een plant die dol op licht en dus ook in de zon kan staan. De Strelitzia verbruikt redelijk wat water in de zomer. Zorg ervoor dat de grond na een week licht is opgedroogd om de bloei te bevorderen.

Wil je meteen voor de grote versie gaan bestel hem dan via internet. Ideaal om een grote plant gelijk thuisbezorgd te krijgen. Hoef jij er niet mee te sjouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *