Een eigen design werkplek!

Bij het woord ‘kantoor’ en ‘werkplek’ zul je niet meteen denken aan een inspirerende, ontspannen en comfortabele omgeving. Niet een omgeving waar je graag bent. Toch is niets minder waar, mits je de juiste design kantoormeubelen inzet! Voor zowel thuiswerkers als kantoorwerkers zijn er ontzettend veel mooie design meubels. Genoeg om je werkplek naar een hoger level te tillen qua comfort en fijne sfeer. Genoeg fijne inspiratie om een mooie werkplek in te richten met de juiste designmeubelen.

design kantoor

About a Chair (Hay), About a Table (Hay)

Thuiswerkers
Het nieuwe werken staat voor het werken op een andere locatie en tijden. Veel mensen kiezen er dan ook voor om thuis een kamer volledig in te richten om zich terug te kunnen trekken in hun werkzaamheden. Het is dan belangrijk dat je een rustige omgeving creëert, waar je niet afgeleid wordt van je werk. Dit bereik je eenvoudig door rustig kleurgebruik en veel lichtinval. Kies bijvoorbeeld voor strak zwart/wit en houten materialen. Of kies een subtiele pastelkleur op de wanden en voer dit door in de mooiste accessoires en handige opberg systemen.

Als je een fijne sfeervolle omgeving hebt is een werkplek met goede comfort vanzelfsprekend van groot beland. Een mooi, stevig design bureau op de juiste werkhoogte en een fijne bureaustoel dragen daar zeker aan bij. Het voordeel van design bureaustoelen is dat deze in oneindig veel modellen en uitvoeringen mogelijk zijn. Met wieltjes of zonder, in hoogte verstelbaar, met armleuningen, een verstelbare rugleuning of gewoon in een ontzettend mooie houten uitvoering. Materiaal doet veel voor het comfort. Mocht je dus urenlang en dagenlang achter je bureau willen zitten, is een gestoffeerde variant zeker aan te raden!

design thuiswerkplek

Loop Stand Table (Hay), Eames Plastic Chair DSR (Vitra)

design kantoor

About a Chair 23 (Hay), Eames Plastic Chair DSW (Vitra), Wishbone Chair (Carl Hansen)

kantoor design

Mun15 Bureau (Slowwood), Wishbone Chair (Carl Hansen), 70/70 Table (Muuto), In Between Chair (&Tradition)

Luxe op Kantoor

Maar niet alleen voor de werkplekken thuis zijn design kantoormeubelen een toevoeging. Zo creëer je eenheid, rust en een professionele, luxe uitstraling binnen het bedrijf door te kiezen voor design vergadertafels en vergaderstoelen. Verschillende designmerken hebben perfecte meubels in hun assortiment voor kantoor en werkplekken. Designmerken als Vitra, Arper, Hay, Ligne Roset en vele anderen. Zo is de Catifa collectie van Arper ontzettend populair door de oneindige mogelijkheden van stofferingen, armleuningen, verstelbaarheid en onderstellen. Maar ook de Aluminium Chair van Vitra is, door zijn hoge kwaliteit en comfort, een uitstekende bureaustoel om aan te werken. Werk hoeft dus niet saai en vervelend te zijn, als je de juiste design meubelen in huis hebt!

modern kantoor

Void Hanglampen (Tom Dixon), Nuur Tafel (Arper), Catifa 46 Stoelen (Arper)

bureaustoel

Aluminium Chair (Vitra)

bureaustoelen

Chair One Stoelen (Magis), About a Chair 20(Hay)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *