tv meubel bijzonder

Een bijzonder tv meubel

Een item in het interieur wat je in elk huishouden terug vindt net als de tv. Nu vinden we niet altijd de tv mooi maar er zijn maar weinig mensen die geen tv in huis hebben. Er zijn genoeg mogelijkheden om je tv te verbergen maar dit is niet voor iedereen noodzakelijk. Voor deze mensen heb ik een aantal leuke tv meubels geselecteerd. En de 1e staat zelf bij mij hoog om mijn verlanglijst.

imageGemaakt van mooi hout gecombineerd met staal geeft dit tv meubel gelijk een industriële uitstraling. De vlakverdeling maakt de kast speels en geeft het verschillende gebruiksopties. Op de foto is hij mooi gestyled met naast de tv een decoder maar er kan ook makkelijk nog een dvd speler of speelcomputer naast. Spelletjes voor de computer kan je in een leuke mand opbergen en deze kan prima op de plek staan waar op de foto de kussens liggen. Te koop bij o.a. Etage 3 en Eijerkamp.

Sloophouten tvmeubel

Van steigerhout vindt je op internet een groot aanbod aan tv meubels. Van oud steigerhout of juist van nieuw al dan wel gecombineerd met steigerbuizen. Mooi handwerk maar door het grote aanbod niet altijd meer bijzonder. En dat is dit meubel van sloophout wel. In dit meubel zit hout tot wel 100 jaar oud. Kijk dat is bijzonder en geeft gelijk karakter.

sloophout tv meubel

 

Modern tvmeubel

Wil je een modern meubel dan is er keuze genoeg. Je hebt de keuze voor een meubel op de grond maar juist in het moderne segment kan je prachtige meubelen vinden die je aan de wand kan hangen of die je een grote opbergmogelijkheid bieden.  Bij dit meubel kan je bijvoorbeeld aan de zijkant mooi je dvd’s, cd’s of boeken kwijt.

modern tv meubelMocht je echt iets speciaals en bijzonders zoeken kijk dan eens op de site van Spectral. Ik volg hen op twitter en zie de meest bijzonder en op maat gemaakte tvmeubels langskomen. En zij bieden ook nog eens extra mogelijkheden zoals boxen in je meubel. Of wat dacht je van meubels welke je de mogelijkheid bieden om je telefoon op tablet gelijk in op te laden. Spectral heeft daar een aantal voorbeelden van.

697_original

Bron 1e foto Fonq

 

1 thought on “Een bijzonder tv meubel

  1. Dag Danielle,

    Deze post is al van even geleden. Ik zou alleen graag willen weten of jij enig idee hebt hoe het tv meubel is gemaakt op de eerste foto? Hopelijk heb jij een antwoord, dit zie ik graag per mail tegemoet.

    Groeten,
    Lara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *