Eames stoel woonkamer

De scandinavische woontrend blijft doorzetten. Nog steeds zien we veel wit in het interieur. Wit gecombineerd met mooie houten soorten en afgestyled met vaak zwart witte woonaccessoires. Een van de items die goed bij deze stijl past is de Eames stoel. De 1e foto is ook van een fantastisch scandinavisch interieur: Myscandinavianhome. Echt de moeite waard om binnen te kijken al is het maar voor de mooie eettafel en de Eames stoelen.

Deze stoel is er in vele soorten en maten. Met leuningen, zonder leuningen maar ook nog eens in verschillende kleuren verkrijgbaar. En zelfs in het onderstel heb je keuze. Poten van hout of van roestvrij staal. De combinatie met hout oogt meer landelijk terwijl al je kiest voor roestvrij staal je deze weer meer kan combineren met een modern interieur. Maar eigenlijk maakt het niet uit want de stoelen passen in elke sfeer. Grappig dat een stoel die tweede wordt in een wedstrijd al jaren zo populair is.

eames eetkamerstoel wit

Bron: Smartfurniture in Nederland te koop bij Furnaround

En wist je dat er zelfs een schommelstoel versie is. Deze is ook erg leuk aan te kleden met een leuk kussen of een schapenvelletje.

schoomelstoel eames grijs

Bron: Smartfurniture in Nederland te koop bij Furnaround

Super mooi te combineren met deze eettafel van het merk Muuto.

nerd_split_bulky_corky_four_studio_muuto_1_5

Te koop bij Mister Design

Weet je nog niet zeker of deze stoel wel bij je interieur past dan heb ik een paar prachtige inspiratie foto’s voor je opgezocht. Van modern wonen tot een landelijke sfeer.

modern wonen

Bron: Alyssarosenheck   in Nederland te koop bij Furnaround

landelijke eetkamer

Bron: Aequivalere in Nederland te koop bij Furnaround

steigerhoutentafel eames stoelen

Bron: Houzz in Nederland te koop bij Furnaround

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *