Drie verschillende tv-meubels voor elke woonkamer!

Gemiddeld kijkt een Nederlander ruim 3 uur televisie per dag. Het is dan ook een waar rustpunt van de dag. De tv staat vaak op een aanwezige plek midden in de woonkamer waar iedereen hem kan zien. Beeldschermen zijn tegenwoordig groter en dunner geworden. Het is niet meer een grote zwarte en saaie TV-kast, maar meer een waar trendy item voor in de woonkamer met bijvoorbeeld een aluminium rand en LED-verlichting. De televisie wil je misschien juist accentueren in de woonkamer of juist liever niet? Bij elke woonkamer past een ander tv-meubel, zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit een staand tv-meubel of een tv-wandmeubel. Ik wil je een paar voorbeelden van tv-meubels in het hoogglans wit laten zien. Waarom hoogglans wit? Dit is tijdloos en kan vaak gecombineerd worden met allerlei interieurstijlen.

Maximale opbergruimte
Dit tv-meubel is een soort open boekenkast, maar dan bedoeld als tv-meubel. Je kan er gemakkelijk veel dvd’s,  boeken en andere spulletjes in kwijt.
Met de juiste accessoires kan je het meubelstuk goed afstemmen op de bestaande kleuren in je woonkamer. Zo heb je veel ruimte voor allerlei spullen en ziet je wand er direct een stuk mooier en moderner uit.

open kast tv

Asymmetrisch en opvallend

Wil je liever een origineel tv-meubel in huis halen? Dan kan je voor dit tv-meubel gaan. Het heeft een bijzondere vorm waarmee je een speelse look creëert. Aan de linkerkant kan je net zoals bij het vorige meubelstuk allerlei spullen opbergen en op je interieur afstemmen. Onder de tv kan je bijvoorbeeld je dvd’s en andere tv accessoires kwijt. Dit tv-meubel zal zeker opvallen in je woonkamer!

raardesign tv meubel

Simpel en modern
Niet elke woonkamer heeft ruimte voor een groot tv-wandmeubel of je wilt simpelweg niet dat je hele wand direct bekleed wordt door het tv-meubel. Een goede basis voor een mooi tv-meubel is dit model. Het is simpel, maar met een mooi modern design. Daarnaast kan je gemakkelijk genoeg spullen en accessoires kwijt in de lades van het kastje. Het strakke design zorgt ervoor dat je het gemakkelijk kunt combineren in elke woonkamer.

simpeldesign tv meubel

Ben je geïnspireerd door de bovenstaande tv-meubels? Kijk dan in de webshop van OTTO!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *