behang gouden dots

Dottige Dots

Nieuw in de behangcollectie van Graham & Brown is dit hippe Dotty behang met gouden of zwarte stippen. Het behang geeft baby-, kinder- en tienerkamers een eigenwijze look maar misstaat ook zeker niet in een woonkamer.

Naast de gouden stippenvariant is er ook een dessin met zilveren sterren of strepen. Deze hebben allen een metallic afwerking welke momenteel erg hip is. Het geeft een minimalistisch, luxueus vleugje aan iedere kamer van het huis.

Dit is ‘lijm op de muur’-behang en dus heel simpel om op te hangen, en er nog makkelijker af te halen . Ook zijn er streepdessins die zich prachtig laten combineren met de stippen.

Afmeting:            52 x 10 cm

Soort behang:      vliesbehang

Verkoopprijs;:       € 26,-

www.grahambrown.com.

behang zwarte stippen

Over Superfresco Easywww.superfrescoeasy.com
Behangen met Superfresco Easy was nog nooit zo gemakkelijk. Met de innovatieve ‘paste-the-wall’-technologie wordt de muur ingesmeerd in plaats van het behang. Hierdoor is de kans op luchtbellen en scheuren klein en is geen behangtafel meer nodig. Deze kenmerken zorgen er bovendien voor dat er kan worden behangen in de helft van de tijd. De Superfresco Easy collectie bestaat uit meer dan 500 dessins in verschillende stijlen, texturen en kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *