interieurtrends van 2023

Dit zijn dé interieurtrends van 2023

Online woonspecialist fonQ lanceert vier nieuwe trends voor dit voorjaar: Summer Cottage, Jade Resort, Eclectic Escape en Color House. Centraal dit seizoen staat vernieuwing en frisheid: thema’s voor een zonnig en warm interieur. Na een onrustige periode zijn we toe aan positiviteit, vrolijkheid en vrijheid. Dat zien we terug in de trends van dit seizoen!

i

Summer Cottage: laat je meenemen naar een serene omgeving
Een bries die waait door de zijde vitrage, krakend wit tafellinnen: je ervaart hét ultieme vakantiegevoel dat je nooit zal vervelen. Creëer een natuurlijke look door te kiezen voor simpele designs zonder overbodige luxe. Kleuren als zachtgeel, roomwit, beige en lichtbruin zorgen voor een frisse en zomerse uitstraling is het resultaat. Shop de look hier.

Jade Resort: een fris zomerthema met een wereld tintje
Neem een duik in deze groene oase. Jade Resort is een trend met een luxe uitstraling en een sportief randje. Combineer diverse groentinten met zwart, wit en beige als accentkleuren. Tussen alle bijzondere planten zie je verfachtige marmerstructuren in natuursteen, terrazzo in bijzettafel en rotan in fauteuils voor een toevoeging in dit tropische geheel. Shop de look hier.

Eclectic Escape: uitgesproken kleurrijk en artistiek
Deze trend toont lef en gevoel voor mode. Tinten als lichtroze, lila, oranje en cognacbruin zorgen voor een all over warm gevoel. Niks wordt overgeslagen: muren, plafonds en gordijnen komen allemaal in een gedurfde kleur. Accenten in mint en rood maken het geheel af. Bold en vrolijk, dat is deze trend met recht. Shop de look hier.

Color House: vul je huis met vrolijkheid en héél veel kleur
Vul je huis met vrolijkheid en maak er een kleurexplosie van. Een kleurrijke mix van grasgroen, kobaltblauw en zuurstokroze. Gekleurd hout en kelims komen in full color. Van color blocking in tegelwerk tot kinderlijke vormen en knalgele smileys in kleurrijke kunst. Deze trend kent geen regels, volg gewoon je gevoel! Shop de look hier.

About Author

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *