Decoratie en accessoires voor in je tuin

Decoratie of accessoires in je tuin zijn natuurlijk prachtig om naar te kijken. Ga jij voor mooie beelden, bijzondere wanddecoratie, een waterornament of de welbekende tuinkabouter?

Als je start met het inrichten van je tuin start je niet met de decoratie, maar met de groene basis. Hoeveel groen wil je? Wil je hele groene wanden dan kan je werken met klimop of een conifeer. Vind je dat te veel werk dan kan je kiezen voor plantenbakken waarin je groen verwerkt. Dit kan je combineren met gekleurde bloemen waardoor een speels effect ontstaat.

Naast al dat groen is een blikvanger van harte welkom. Iedereen houdt er van om iets bijzonders in zijn tuin te hebben. Een echte eye-catcher. Ik heb hele leuke beelden gevonden.

Op de website van Mooievogels staan namelijk allemaal metalen beelden van gerecycled materiaal. Een groot deel van deze beelden wordt gemaakt in Zimbabwe. Ze worden gemaakt van “oud ijzer”. Omdat de beelden worden afgewerkt met een blanke lak kunnen ze zonder problemen in de tuin staan.

Met de beelden breng je niet alleen een blikvanger in je tuin, je helpt ook de kunstenaar in Zimbabwe. Door de verkoop kan de kunstenaar voor zijn eigen familie kan zorgen. Naast de zorg voor de familie kunnen ze met het geld investeren in betere spullen zoals een lasbril en een afzuiginstallatie.

De beelden worden gemaakt van afgedankt metaal. Door dit her te gebruiken reduceren zij de hoeveelheid metaal op de afvalberg. Het is erg dik materiaal en gaat minstens 10 jaar mee, kortom dat is duurzaam genieten.

Mijn persoonlijke favoriet is de paradijskraanvogel:

Wij hebben aan een kant in onze tuin een Japanse Esdoorn en deze metalen vogel zou daar heel erg goed voor kunnen staan. De rode kleur van de boom en het metaal van de vogel zullen elkaar versterken en zorgen voor een blikvanger. Nu heb ik wel meer leuke vogels gezien. Ook de merel vind ik erg leuk. Deze zou ik een plekje geven in onze klimop.

Naast stukken die je in je tuin kunt zetten zijn er ook stukken die je op je tafel kan plaatsen. Zoals een ijsvogel:

De meeste tuinen zitten vol met Action en Ikea stukken, tijd dus om uniek te zijn. Door het toevoegen van een eigen stuk maak je je tuin meer een verlengstuk van jezelf.

Bekijk de website van Mooievogels voor álle metalen beelden.

– Bij een bestelling vanaf 75 euro verzenden ze gratis.

– Binnen 1 werkdag verzenden ze met track en trace code.

– Als het niet bevalt kan je gratis retourneren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *