decembercadeaus

Decembercadeaus met een persoonlijk tintje

Wordt er bij jou in de familie ook al weer gesproken over de feestdagen. Wie komt wanneer bij wie en wie gaat koken? En vooral wat gaan we koken? En als dat dan eindelijk bekend is dan komt er die cadeau stress. Want je vader krijgt nu al jaren pantoffels en je moeder heeft aangegeven eigenlijk al lang niet meer bezig te zijn met handwerk dus het wordt tijd om iets anders te bedenken. Ik heb een paar leuke cadeau suggesties voor je:

beste canvas

  1. Foto op canvas

Een aantal jaar geleden hebben mijn broer en ik samen met onze aanhang (partners en kinderen) een fotosessie laten maken in een fotostudio. En dan niet de standaard foto maar gewoon even lol maken. Zo mochten de kinderen spullen van hun hobby meenemen. Mijn kinderen zaten toen alle drie op judo en zij hadden hun pak meegenomen. Nog steeds is de foto waarin zij alle drie stoer in hun judopak staan mijn favoriete foto. En niet alleen bij mij want met kerst hebben wij deze foto op canvas af laten drukken en aan de opa’s en oma’s gegeven.

Een foto op canvas kan je laten maken bij Bestecanvas.nl foto op canvas

  1. Dinerbon

Er zijn mensen die alles al hebben en waarvoor het moeilijk is om iets origineels te bedenken. Geef deze mensen een bon cadeau. En dan bedoel ik niet een standaard bon. Kijk eens goed in je omgeving of er bijzondere restaurants zijn. Ga op zoek naar een huiskamer restaurant. Heerlijk dineren in een kleine setting.

  1. Interieur cadeau

Wil je liever iets blijvends dan kan je ook een kussen met foto laten maken, eventueel met bijpassende deken. Kies hiervoor een bijzondere foto. Een geboortefoto of laat van alle kleinkinderen een grappige foto maken. Zo hebben opa en oma hun kleinkinderen voor altijd op de bank.

Bestel je cadeau nu met korting. Speciaal voor de lezers van Interieurinspiratie heeft Bestcanvas.nl een kortingscode gemaakt: INTERIEURINSPIRE

Deze code is geldig voor de volgende stukken:
Drie grote canvasafdrukken: 60×40 cm (verkoopprijs: 42.90 EUR), 75×50 cm (verkoopprijs: 49.90 EUR) of 80×60 cm (verkoopprijs: 64.90 EUR) voor slechts 22 EUR per stuk. De code is geldig tot 30.11.2017

decembercadeaus

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *