ook in het paars kussens en plaids

De webshop in kussens en plaids October 2014

Introductie vernieuwde webshop

De webshop Ookinhetpaars specialiseert zich sinds oktober 2014 in kussens en plaids.

Een kussen of plaid is the finishing touch in je interieur. Niet alleen brengt het instant kleur in je huis, maar een kussen of plaid is ook een echt gebruiksvoorwerp; een kussen als steuntje in de rug, een plaid om over je heen te trekken voor wat extra warmte.

ook in het paars

Plaids uit Ierland en Denemarken

Onze huidige collectie plaids zijn geweven van diverse wolsoorten (uiteraard allemaal diervriendelijk geproduceerd), pure wol, lamswol, mohair, merinowol en alpaca(fair-trade). Een groot deel van onze collectie komt uit Ierland. Daar worden de plaids gemaakt in een een familiebedrijf dat al sinds 1893 bestaat en nu wordt geleid door de 4de generatie. De Deense designer Tina Ratzer heeft met haar serie Twist a Twill een serie merinowollen plaids ontworpen die zich kenmerkt door het typische Deense grafische design maar wel met een duidelijk eigen twist.

ook in het paars kussens

Handgemaakte kussens en Deense natuur

Een groot deel van de collectie kussens is handgemaakt van nieuwe en oude meubelstoffen. Van elk kussen is maar 1 exemplaar, uniek dus. Daarnaast hebben we een prachtige collectie kussens van de Deense Susanne Schjerning, bekend om haar wonderlijke prints geinspireerd op de natuur, veel dieren, bomen en bloemen.

De komende tijd wordt het aanbod aan kussens en plaids uitgebreid met nieuwe merken die allemaal gekenmerkt worden door kwaliteit, kleurrijkheid en bijzonderheid.

 

De interieurtrends 2014-2015 volgens Ookinhetpaars

Laat je inspireren door ons nieuwe lookbook met daarin de 6 kleurtrends voor het najaars-/winterseizoen:

http://issuu.com/lillyfish/docs/interieurtrendsoihp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *