tuinseizoen

De tuintrend dit tuinseizoen

We gaan weer richting de zomer. Richting de tijden dat we (hopelijk) veel in de tuin kunnen zitten. Na het werk nog even genieten van de zon, bbq aan en wijntje in je hand.

Tuintrend

De afgelopen jaren merkte we al meer en meer dat de tuin een verlenging was van de woonkamer. De loungesets worden steeds luxer. Buiten zitten is net zo lekker als binnen op je grote stoffen bank. Een paar leuke sierkussens erbij en jouw plekje om de dag te vergeten is gemaakt.

Was vroeger vooral de beplanting belangrijk nu is ook de gehele aankleding van belang. We zien steeds meer dat de accessoires die we binnen gebruiken ook in een buiten versie komen. Zo zijn er al posters voor buiten. Kunst in je tuin. Ook zijn er grote lantaarns waar we kaarsen in kunnen zetten zodat we langer licht hebben. En wat dacht je van de buitenkachels waarmee we de koude avonden iets op kunnen warmen. 

tuintrend loungeset

Tuinverlichting

Ook met de verlichting zien we dat de lampen van buiten steeds meer op binnen gaan lijken. Zo zien we o.a. bij Ikea lampen welke ons doen denken aan de hanglampen van binnen. En wat dacht je van echte schemerlampen voor in de tuin.

Door dit alles te combineren met de juiste tuinmeubelen creëer je je eigen buiten kamer. Het enige wat je daar nog aan toe moet voegen is de zon en helaas hebben we dat niet in de hand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *