trends

DE TRENDS IN WONEN NAJAAR 2017

De herfst is nu toch echt begonnen. Kortere dagen, en we zitten dus langer binnen. Misschien krijg  je nu juist weer zin om de nieuwe trends door te voeren. Maar welke zijn dit voor het najaar en kun je zo doorvoeren?

  1. DONKERE GROENE EN BLAUWE KLEUREN

Je zag het al ontstaan. De langzame intrede van warme donkere kleuren die onze fris witte interieurs doen verdwijnen. Vaak op basis van prachtige donkere groene of blauwe tinten. Zowel in slaapkamer, woonkamer of keuken zie je de warmte terug komen. 

Kleurinspiratie: www.flexa.nl/nl/kleurinspiratie

  1. PLANTEN

Wat ook nog blijft zijn de (jungle) planten. Van groot tot klein kun je ze in je interieur plaatsen. Dit kunnen cactusjes in kleine potjes en bakjes zijn of juist weelderige grootbladige planten in grote potten. Waar je ze ook tegenkomt is in het kruiden/ moestuintje in je keuken, hangend in bakjes aan een metalen rek of zo.

  1. NIEUWE MATERIALEN

(www.versmissen.nl)
Ook in de materialen die gebruikt worden hebben we al een verandering gezien. Langzaam zagen we meer en meer brons, donker staal en marmer en natuursteen meer en meer in de interieurs verschijnen. En wat nu ook helemaal terug is, zijn velours en fluweel. Dat in combinatie met de donkere kleuren creëert een enorm warme sfeer in je interieur. En als je nog niet toe bent aan die nieuwe bank, dan kun je je natuurlijk ook uitleven in kussens en/of gordijnen.

Begin dus in de herfstvakantie met een blik donkere verf voor op je muur, koop wat plantjes bij IKEA, Karwei, Praxis of een lokaal tuincentrum en neem meteen dan die fluwelen kussentjes en plaid mee…en je bent klaar voor de koude dagen die we nog gaan krijgen.

Tot in november!

MARIE-JOSE SCHREIBERS


06 41 78 93 52  [email protected]

Bezoekadres:   Sonseweg 39  5681 BH  Best
Postadres:        Hortsedijk 65  5708 HB  Helmond

www.puurbinnen.nl

       

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *