De Raskog trolley van Ikea

Ikea komt elke keer weer met een verrassende en vernieuwende collectie. Een van de leukste item die de laatste jaren aan de collectie zijn toegevoegd vind ik de trolley Raskog. Zijn design is al leuk om te zien, dan heb je nog de prachtige kleur(en) en bovendien de vele toepassingen waarvoor hij te gebruiken is.

De trolley in de keuken

In de keuken kan je de trolley prima gebruiken om keukenspullen in te gebruiken. Plaats je kruiden, olieflessen en dressing in de trolley. Alles bij elkaar en handig te verplaatsen. Zo kan je hem makkelijk naast je fornuis zetten tijdens het koken en daarna weer aan de kant zetten zodat hij niet constant in de weg staat.

Je kan er ook voor kiezen om je basis servies in de trolley te doen. Zo kan je hem van de keuken naar je tafel rijden en heb je altijd je servies bij de hand. En als je een leuk servies hebt is het ook eigenlijk zonde om deze te verstoppen. Hij kan dan prima in de Raskog.

trolley ikea

Bron: Bengtgarden

keukentrolley ikea

Bron:  100things2do

keuken trolley ikea

Bron: Popsugar

trolley keuken

Bron: Stylemepretty

Trolley in de woonkamer

In de woonkamer kan je de trolley erg goed gebruiken als bijzettafel. Hij is erg leuk als drank karretje. Zet hem tegen de muur of naast je bank. Als je hem naast de bank zet is hij de perfecte verzamelaar voor je afstandsbedieningen.

trolley ikea

Bron: Designsponge

gele trolley ikea

Bron: Clarissalum

trolley woonkamer

Bron: Mydiab

Raskog in de slaapkamer

Ook in de slaapkamer kan je de trolley gebruiken. Hij is prima te gebruiken als nachtkastje en biedt enorm veel ruimte. Bovenop plaats je je wekker en/of je telefoon. Daaronder kunnen je mooiste boeken worden neergelegd.

trollet nachtkastje

Bron: Mommo-design

slaapkamer trolley

Bron: Aequivalere

Hij kan ook gebruikt worden als aanvuller van je kledingkast. Persoonlijk zou ik mijn sjaals erin bewaren.

ikea slaapkamer

Bron: Vosgesparis

En wat dacht je de trolley als schoenenopberger. Hij biedt niet ruimte aan veel schoenen maar je kan zo wel de mooiste tentoonstellen.

trolley ikea

Bron: Apartmenttherapy

Raskog in de werkkamer

In de werkkamer kan je de trolley prima gebruiken. Hij biedt ruimte aan al je kantoorbenodigdheden. Bovenop de trolley kan je boeken of mappen kwijt. En zeker voor de knutselspullen van jou en je kinderen is hij ideaal. Je kan hier zoveel stiften, kleurtjes en krijtjes in kwijt.

raskog werkkamer

Bron: Death-by-elocution

werkkamer trolley

Bron: Dresscorilynn

trolley werkkamer

Bron: Beautifulprotest

Raskog in de badkamer

In de badkamer kan je de trolley vullen met handdoeken en al je shampoos.

raskog badkamer

Bron: Realsimple

badkamer trolley

Bron: Ikea

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *