De puberkamer

Nog even en onze oudste gaat naar de middelbare school. En met het zoeken naar een geschikte school merk ik ook dat de puberteit steeds meer om de hoek komt kijken. Natuurlijk de echte puberteit dingen als een eigen mening en soms een grote mond maar ook de leuke dingen. Zo heeft hij het chillen en logeren ontdekt. Gezellig een vriend laten slapen en dan samen gamen of naar films kijken.

Zijn huidige kamer is hier niet echt geschikt voor. Voorheen speelde hij veel met lego en daar was ook de kamer op afgestemd. De standaard ikea kasten met daarin bakken vol lego. En een muur hangt vol met planken zodat hij daar al zijn lego bouwwerken op uit kon stallen. Maar ik merk steeds meer dat hij klaar is voor iets nieuws. Er wordt steeds minder met lego gespeeld.

En bij deze nieuwe fase hoort dus een nieuwe kamer. We zijn net klaar met die van zijn zus dus we hebben nog genoeg inspiratie.

Hoogslaper

Wederom was het 1e bed welke hij leuk vond een hoogslaper van KidsGigant. Hij had namelijk het ideale bed gevonden. Een bed waarbij hij boven sliep en daaronder was een slaapbankje en een heuse plek voor een tv dus ook voor een game plek. Hij zag zichzelf al helemaal zitten samen met zijn vriendjes. Ik ook, ik zag hem voor eeuwig naar boven vertrekken 😉 Maar hij had gelijk, het is een super leuk bed.

hoogslaper

Zoals al bleek bij het verhaal over de kamer van mijn dochter kunnen ze helaas geen hoogslaper op de kamer. De kamers zijn niet zo hoog. Toch is een van de eisen toch wel een kamer met opbergruimte. Niet alleen kunnen we hierin zijn lego kwijt (mocht hij er ooit alsnog weer mee willen spelen) maar ook kan hij hier een lade in maken waarin al zijn games kunnen. Dus kwamen we op dit kinderbed uit:

kinderbed

In de bovenste lade zit een logeerbed zo kan er een vriendje blijven slapen. Een paar zitzakken er bij en je hebt een stoere tienerkamer waar ze kunnen chillen en gamen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *