De paarse slaapkamer

Mijn man en ik kochten dit huis in 1999 wij waren gelijk verliefd op het huis,er zit een grote siertuin bij en een flinke schuur het is een twee onder 1kap huis.Het huis is gebouwd in 1924 dus behoorlijk oud,de vorige eigenaar heeft in de jaren 90 aan de achterkant bij gebouwd waar nu onze hal,keuken toilet,badkamer en bijkeuken gevestigd is.Verleden jaar ben ik begonnen met 2 slaapkamers op te knappen en dit jaar was de Master Bedroom! aan de beurt,ik heb alles zelf gedaan,vloerbedekking weggehaald,behang gescheurd,balken schuren en ook alles weer zelf behangen en geverfd,ik vindt het leuk om zelf te klussen.Ik heb eigenlijk nergens ideeën opgedaan,ik had alles in mijn hoofd(ik heb een grote fantasie)Ik heb voor paars gekozen omdat het een mooie kalme sfeervolle kleur is alleen valt het niet mee om spullen in het paars te vinden,ik heb daarbij grijs en wit gebruikt omdat dat tijdloze kleuren zijn je kan alles erbij combineren,mijn man en ik zijn dol op hout dus vandaar het steigerhouten bed.Alles wat je ziet in de slaapkamer heb ik op internet gekocht,dat is een risico want is de foto hetzelfde als in het echt? maar dat heeft allemaal goed uitgepakt.Het bed komt bij Livengo.nl

 vandaan die maken alleen maar steigerhouten bedden,de prachtige kussens komen bij Ookinhetpaars.nl vandaan,de verlichting heb ik bij Zooff.nl  gekocht,de spiegel bij Polderteak.nl ,en de deurknoppen voor de kast bij Porseleinenknoppen.nl deze kast stond er al in,ik heb hem alleen geverfd en nieuwe knoppen erop en de echte blikvanger in de slaapkamer is natuurlijk het behang,daar heb ik wel een tijdje naar gezocht ik kon bij de diverse behangwinkels niet vinden wat ik zocht,uiteindelijk ben ik geslaagd bij Decorette die hebben een speciale siteSchutterstock.com en daar kan je uit duizenden foto,s kiezen van allerlei afbeeldingen het wordt dan speciaal op maat gemaakt en voilà,Wij zijn meer dan tevreden over de slaapkamer, het resultaat is precies geworden wat ik voor ogen had.

slaapkamer
IMG_3665
IMG_3662
IMG_3661
slaapkamer paarse slaapkamer

 

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *