De mogelijkheden van kunstgras

Kunstgras balkon

balkon kunstgras

Woon je midden in de stad en heb je een (klein) balkon?  Heb je geen beschikking over een eigen tuin, maar zou je dat wel graag willen dan zou kunstgras wel eens heel geschikt kunnen zijn voor jou.

Terras / dakterras

Zelfs een dakterras kan voorzien worden van kunstgras en kan eruit zien als een echte tuin. Op een dakterras is het natuurlijk vrijwel onmogelijk om echt gras te laten. Om toch de uitstraling van een tuin te hebben op je dakkterras, kan kunstgras uitkomst bieden.

kunstgras balkon

Gekleurd kunstgras

gekleurd kunstgras

Vind je groen kunstgras maar saai ? heb je andere wensen voor je tuin of evenement? Wellicht kan gekleurd kunstgras dan uitkomst bieden. Wij bieden in verschillende kleuren kunstgras zoals zwart, grijs, beige, bruin, lichtgrijs en donkerbruin.

Kunstgras

Kunstgras voor elke toepassing en voor elke tuin. Kunstgras wint steeds meer aan populariteit en door alle huidige technologieën is het nauwelijks nog van echt gras te onderscheiden.

sportgras

Sportgras

Kinderen spelen graag buiten en soms kan dat nadelig zijn voor je gras. Kunstgras kan dan uitkomst bieden. Een kunstgrasveld van sportgras zou een goede oplossing zijn. Sportgras is fijner dan normaal kunstgras.

voetbalgras

speelgras

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *