De luxe douche

Wat zijn we vooruitgegaan als we kijken naar de badkamer. Vroeger was er weinig te kiezen in de badkamer. Je had de keuze uit een douche en als je ruimte had kon je kiezen voor een bad. Wat overigens als erg luxe ervaren werd.

Wat een verschil met tegenwoordig. De keuze tussen een douche en een bad is het begin daarna moeten er nog vele keuzes gemaakt worden. Dit komt ook mede omdat we de badkamer ook steeds meer als onze eigen ontspanningsruimte in huis zien.

Luxe douche

Alleen in de douche zijn er tegenwoordig al zoveel variaties, zoals je o.a. kan zien bij de Sanitairtotaal douches. Een van de 1e variatie die er mogelijk waren was de stortdouche. Niet meer een “lullig” klein straaltje maar een stortzee aan water.

Daarna kwamen de opties van een douche met meerdere stralen. En tegenwoordig kan je zelf al cabines kopen welke je kan gebruiken als stoomcabine. Of wat dacht je van een cabine met led-kleurentherapie. Er zijn speciale stoeltjes te koop zodat je er echt in kan gaan zitten.

Zo krijg  je je eigen homespa. Warmte, stoom en geluid worden in een cabine met elkaar gecombineerd. Daarbij bieden deze douches vaak de gelegenheid om met zijn tweeën gebruikt te worden. Douchen wordt op deze manier niet een noodzakelijk kwaad om schoon te worden maar dient echt puur als een vorm van ontspanning.

Wil je nog meer inspiratie opdoen voor je badkamer kijk dan eens bij Sanitairtotaal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *