denim

DÉ KLEUR VOOR 2017: DENIM

Axza Nobel/Flexa heeft de kleur Denim Drift uitgeroepen tot Kleur van het Jaar 2017. ‘Denim Drift’ en het ondersteunende kleurenpalet geven een frisse kijk op het leven. De kleur blauw is al langer in beeld in de mode en binnen het wonen en zet nu dus goed door. De kleur Denim is een aangenaam, tijdloos, veelzijdig grijsblauw dat afhankelijk van hoe je het toepast er steeds weer anders uit ziet. Daarbij is het een kleur die aansluit bij talloze interieur-stijlen en sferen.

Denim Drift is dé must-have kleur van 2017

Wil je een Flexa kleurstaal of een kleurtester bestellen, dat kan eenvoudig online:  Bestel nu de Flexa Kleurtester of bestel een A5 kleurstaal.

Maar…misschien wil je eerst weten hoe de kleur in jouw kamer past?

GEWELDIGE FLEXA APP

Als je wilt zien hoe de kleur op jouw muur past? Daar heeft Flexa een geweldige app voor: de Flexa Visualizer app:

Ik heb het meteen even zelf uitgeprobeerd. Gewoon vanaf de bank. Je kiest een kleur, klikt op ‘visualiseer’, klikt de muur aan van je keuze en meteen zie je het resultaat. Dan klik je op ‘camera’ en heb je ook nog een van het eindresultaat: een muur in Denim drift in mijn geval. Echt binnen een fractie van een secondeis de muur (en het plafond in dit geval ook, maar dat vind ik niet zo’n probleem) blauw gekleurd. Ik vind het een geweldige toepassing.

En de blauwe kleur staat eigenlijk ook best goed, maar de muur waar ik voor zit is al geverfd in een prachtige zachte mosgroene krijtverf Mossoon, nr 12 van Made@Home. Ook deze verfleverancier heeft denim blue als hun nieuwste kleur gelanceerd binnen een mooi blauw/groen pallet:

2017 is inderdaad het jaar van de kleur blauw:

Kies je voor blauw in je interieur? Maak dan een kleurenpalet van verschillende tinten blauwen en combineer dit met bijvoorbeeld hout, zwart en wit. Door een aantal blauw-tinten te combineren in kussens, woonaccessoires of verf ontstaat er heel veel sfeer in je interieur. (www.maisonbelle.nl)

Tot in februari!

MARIE-JOSE SCHREIBERS


06 41 78 93 52  info@puurbinnen.nl

Bezoekadres:   Sonseweg 39  5681 BH  Best
Postadres:        Hortsedijk 65  5708 HB  Helmond

www.puurbinnen.nl

       

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *