okergoud

Dé kleur van dit najaar: okergoud

Helaas is het zover: we nemen officieel afscheid van de zomer. Tijd voor mooie herfstkleuren in huis dus! Wij zijn dit najaar helemaal weg van okergoud: een warme kleur die meteen de aandacht trekt. Met okergoud maak je zonder twijfel een statement en tover je jouw huis om tot een knusse plek waar je dit najaar heerlijk kunt vertoeven.

okergoud

Kleur van het jaar

Van interieur tot fashion en design: de goudachtige okergele kleur zien we dit jaar overal terug. Niet zo gek, want Flexa en Akzo Nobel benoemden okergoud tot dé kleur van 2016. Gelukkig nemen we ook dit najaar nog geen afscheid van deze warme kleur en blinkt hij extra uit in het interieur. Okergoud is overal in huis toe te passen: van accessoires als kussens, vazen en plaids tot okergouden stoelen als echte blikvanger.

Aandachttrekker

Het leuke van okergoud is dat deze kleur meteen de aandacht trekt en perfect te mixen is met andere tinten. Zeker in combinatie met pastelkleuren en donkere tinten als blauw, grijs, bruin en groen komt de kleur mooi tot zijn recht. Ook samen met warme goudtinten is het een lust voor het oog en is je okergouden interieur helemaal compleet.

Kun je geen genoeg krijgen van deze woontrend? Bekijk dan hier nog meer okergouden inspiratie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *