De kerstster

Heb je je hele huis in de kerstsfeer? Bij ons in de buurt woont een gezin dat van begin november tot eind januari de gehele woning en de tuin compleet omtovert tot een lichtfestijn. Van verre kan je hun woning al herkennen.

Persoonlijk vind ik kerst wel leuk maar ik hou me redelijk in met de kerstsfeer in huis. We hebben wel een grote kunstboom. Ooit gekregen van de buren van mijn schoonouders die gingen verhuizen en de boom niet mee konden nemen omdat er in hun nieuwe appartement niet veel opbergruimte was.

En dat is ook wat mij tegenhoudt bij het creëren van een kerstsfeer. Als je echt uit wil pakken heb je al snel een stuk of 5 a 6 dozen nodig om al die spullen in te bewaren. Zeker kerstballen nemen erg veel ruimte in.

Gelukkig zijn er ook kerstartikelen die je zo opbergt maar wel groot genoeg uitpakken om een statement in je kerstinterieur te maken. De kerstster gemaakt van een duimstok is er daar een van. Uit een klein doosjes tover je een echte sfeermaker. Zeker als je hem combineert met een amaryllis en een rode bessen tak heb je al een leuk kersthoekje gecreëerd.

Je kan de ster ook aankleden met kerstlichtjes voor nog meer effect.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *