glazen stolp

De glazen stolp

Al een tijdje is de glazen stolp helemaal in. Een glazen stolp is een leuke manier om iets bijzonders ten toon te stellen. Je kan hiermee een leuk sfeerhoekje maken. Zeker met speciale feestdagen zoals met de kerst of met Pasen zie je dit veel maar het is ook super leuk om dit te doen met je vakantieherinneringen. Zo hou je langer je vakantiegevoel vast.

Glazen stolp ideeen:

 1. SchelpenVerzamel alle mooie schelpen en doe deze in een stolp.

  stolp schelpHomeundliving

  of

  Ben je erg creatief en wil je iets meer dan alleen schelpen in een pot dan is deze pot misschien een goede inspiratie voor je:

  strand stilleven
  Taobao

 2. Veren

  Mijn dochter en ik zijn dol op veren. Ik heb helaas nog geen stolp maar eigenlijk is het de ideale manier om je mooiste gevonden veren in te bewaren. Vorig jaar waren we in Italie en mijn dochter heeft daar een prachtige veer gevonden. Eentje waarbij we allebei als we hem zien terug denken aan die fijne tijd.

  veren
  Designville

  veren stolp

  Liebesbotschaft

 3. Herinneringen

  Je kan ook een klein stilleven maken. Verzamel in de vakantie steentjes, takjes, kleine souverniers en stijl deze samen met bijvoorbeeld een foto en een kaartje van de trein of boot. Zo krijg je een mooie herinnering in een stolp.

 4. Kurk

  En heb je echt een hele gezellig vakantie dan kan je een stolp zoals deze maken 🙂

  kurk stolp
  Larmoiredecamille

Heb je overigens nog geen glazen stolp? Ze zijn al vanaf €6,- verkrijgbaar: Glazen Stolp

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *