De dieren die je altijd kunt knuffelen

De hippe kussens van het merk Areaware zijn in de vorm van dieren en bedrukt met een kleurrijke afbeelding van het dier. Deze kussens geven jouw interieur een stijlvolle  en creatieve uitstraling. Door de vrolijke kleuren en verschillende dieren zijn de kussens ook erg leuk voor een kinderkamer. De Areaware Fauna kussens zijn de dieren die je altijd kunt knuffelen.

De kussens zijn een combinatie van klassiek en creatief. Ze zijn ontworpen door de designer Ross Menuez. Hij liet zich inspireren door Victoriaanse kussens: antieke Engelse kussens met sfeervolle prints. De dierenprints op de ‘Fauna Cushion’ kussens zijn gebaseerd op de eerste illustraties uit de 19e eeuw. De kussens van Areaware zijn gemaakt van biologisch katoen met polyester vulling.  

Areaware is een uniek merk uit New York. Areaware produceert originele en functionele producten om mensen te inspireren. Ze biedt bovendien een platform aan jong talent binnen het designvak, die ook weer voor vernieuwende producten zorgen. En dit allés ontwerpt Areaware mét gevoel voor humor!

Productdetails:

  • Prijs: vanaf €25,-
  • Materiaal: katoen/polyester
  • Designer: Ross Menuez
  • Serie: Fauna Cushion
  • Merk: Areaware

Over voor-thuis.nl:

voor-thuis.nl is in 2010 opgericht als centraal woonplatform in het webwinkel portfolio van SB Commerce. Inmiddels is voor-thuis.nl samen met de 29 onderliggende nicheshops een van de toonaangevende webwinkels in de woonmarkt. In het brede assortiment van ruim 20.000 artikelen vindt de consument bekende woonmerken en innovatieve nieuwkomers. Het hoofdkantoor, waaronder een showroom en het magazijn, bevindt zich in Amersfoort. Bezoek voor meer informatie de website www.voor-thuis.nl of www.sbcommerce.nl

 

About Author

You May Also Like

1 comment

HoutjeCloudje says:

Leuke kussentjes!
Je kunt deze soort kussens ook vinden bij In The Seam http://www.intheseam.com/
Daar hebben ze allerlei New York gerelateerde items, zoals wolkenkrabbers, yellow cabs etc, op dit soort kussens

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *