buisframe stoel

De buisframe in een nieuw jasje!

Van Bauhaus tot Gispen tot Zuiver: Buisframe stoelen zijn al jarenlang razend populair. Een buisframe stoel is een tijdloos model dat tegenwoordig in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar is. Het zijn designklassiekers met een onvervalste retro look.  

De buisframe stoel met de retro ribstof is lang de meest populaire eetkamerstoel geweest. Nóg steeds haal je met deze stoel een klassieker in huis, maar er worden steeds meer nieuwe unieke varianten voor de buisframe stoel in de markt geworpen. Bij online woonwinkel LevaLeva kan je ribstof, kunstleer of vilt op een chromen, zwart of donkergrijs frame combineren. Een soort van mix and match voor je stoelen dus, want je kunt zelf kiezen welke kleur je frame moet zijn en welk materiaal je wilt.

buisframe stoel

Verschillende soorten frames
We schreven het hierboven al, er zijn tegenwoordig buisframes in verschillende kleuren. Het welbekende chromen frame krijgt nu concurrentie van frames in mat antraciet en zwart. Geweldig nieuws, want nu krijgen wij meer keuze! Je kunt nu kiezen voor het frame dat het beste in jouw interieur past.

buisframe stoel

Soorten materiaal
Naast de kleur van het frame heb je ook verschillende keuzes betreft materiaal. Je kunt gaan voor de retro ribstof, maar dat moet wel bij je stijl passen én je moet ervan houden. Wil je een andere sfeer in huis halen dan kun je kiezen voor imitatieleer met een suède-look of het nieuwe hippe viltstof. En deze zijn er ook allebei in verschillende leuke retro kleuren.

buisframe stoel

 

1 thought on “De buisframe in een nieuw jasje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *