hanglampen

De boom in! Met de nieuwe Pendant hanglampen van Gacoli

Het wordt steeds populairder: gezellige verlichting voor de tuin. Met de energiezuinige designverlichting van Gacoli geef je terras, veranda, gevel of vijver eenvoudig meer sfeer. De vorig jaar geïntroduceerde Checkmate-collectie wordt in 2016 uitgebreid met een hanglamp in twee maten: Pendant No.1 (12×12 cm, €39,95) en Pendant No.2 (24×24 cm, €79,95). De lampen zijn voorzien van een oranje koord waarmee je ze makkelijk ophangt in de boom of onder de veranda.

LED there be (day)light
Alle buitenlampen van Gacoli zijn voorzien van een Energy Management Unit (EMU) die daglicht opvangt en omzet in energiezuinige, warm witte ledverlichting. Bij de Checkmate-serie zit deze aan de binnenkant van de lampenkap voor optimaal design. Door het grote assortiment is er voor elke buitenkamer en smaak een geschikte Gacoli tuinlamp.

Easy does it!
Doordat de Gacoli tuinlampen hun energie rechtstreeks uit de natuur halen, zijn ze snoerloos en blijven ze altijd verplaatsbaar. Ideaal wanneer je gaat verhuizen of de tuin gaat verbouwen. De kleinere modellen zijn bovendien makkelijk mee te nemen naar bijvoorbeeld de camping.

Vader- & moederdagtip
Ouders die alles al hebben? Verras ze met een mooi verlichte tuin. Lamp uit de doos halen, even ophangen of neerzetten en de zon doet de rest voor je.

Bezoek voor een uitgebreid overzicht van alle modellen en prijzen de website: www.gacoli.nl

Zelf zien hoe Gacoli werkt? Bekijk de tutorials op YouTube: www.youtube.com/user/GACOLIOFFICIAL of volg Gacoli op Facebook: www.facebook.com/OfficialGacoli

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *