De blauwe kast

Dit jaar ga ik verhuizen. Ik ben dan ook op volop op zoek naar inspiratie. Natuurlijk zal er in mijn nieuwe huis weer heel veel blauw te vinden zijn, ik ben dol op blauw.

De kast die we op dit moment hebben gaat weg. Dat is een oude grenen kast die veel te groot is omdat ik zoals het er nu naar uitziet kleiner ga wonen. Ik moet dus op zoek naar een nieuwe kast en wil mijn inspiratie graag met je delen.

 1. De vintage kast

  lichtblauwe vintage kast
  Deze kast vind ik echt heel erg mooi. Ten eerste de kleur. Ik vind dit echt een prachtige kleur. De kast is van een Noorse eigenaar en helaas is op haar website de kleur niet te traceren Feienogfjong . De kleur die er voor mijn gevoel dichtbij komt is de kleur Zachtblauw strak van Flexa.
  Wat ik ook erg leuk vind aan deze kast is het motief in de deur. En natuurlijk de knopjes.

 2. De vitrinekast

  donkerblauwe kast
  Een ander type maar net zo leuk is deze vitrinekast. Lelijke dingen zet je onderin maar je mooiste items mag je laten zien achter het glas. De kast was van origine van hout maar is later overgeschilderd. Het leuke is dat ze het hout niet helemaal weggewerkt hebben. Dat effect geeft dit kastje zijn leuke karakter.

 3. Turquoise kast

  turquoise kast
  Deze kast is eigenlijk meer een kast voor op de slaapkamer maar hij staat ook erg leuk in de woonkamer. De kleur geeft een vrolijk en fris effect.

 4. Blauwe kast

  delfts blauw kast
  En voor iemand die dol is op Delfts blauw is dit natuurlijk echt de topper onder de blauwe kasten. Zo’n kast waarbij je servies super mooi uitkomt.

Voor nu is het alleen nog maar inspiratie opdoen. Ik weet nog niet waar en wanneer ik kan verhuizen maar ik weet wel dat er dan een mooie blauwe kast in komt te staan.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *