De barkruk

De barkruk, een must voor je interieur

In 2020 was de barkruk één van de interieurtrends. Deze trend zet ook in 2021 door.
Niet voor niets, dit meubelstuk voegt echt iets aan je interieur toe!
Allereerst creëer je met hoogteverschillen een speels effect en ontstaan er verschillende zichtlijnen. Doordat dit zitmeubel op hoge poten staat, is er meer van de vloer zichtbaar. Daardoor oogt je woonkamer ruimtelijker en luchtiger.
Maar er zijn nog veel meer argumenten om dit meubelstuk aan te schaffen.

De ideale keukenpartner

Een barkruk had eigenlijk ook prima een keukenkruk genoemd kunnen worden. Moderne keukens hebben tegenwoordig vaak een kookeiland, waar het rondom gezellig zitten is. Alleen al de hoogte van het werkblad vereist een hoge kruk. Terwijl de een lekker bezig is met koken, kan de ander vanaf comfortabele hoogte, gezellig toekijken of een wijntje drinken.
’s Ochtends is het aan het kookeiland of aan een hoge tafel natuurlijk ook een ideale plek om te ontbijten.

Extra dimensie in je woonkamer

Door het werken met meubelstukken van verschillende hoogtes, krijgt de ruimte een extra dimensie. Zet eens een hoge tafel in de hoek van de woonkamer en plaats daar een paar stoere barkrukken, bijvoorbeeld industriële barkrukken, omheen.
Dat ziet er niet alleen heel tof uit maar je creëert direct een multifunctionele plek.
Je kunt hier op je laptop werken, een puzzel maken, een boek lezen of een kopje koffie drinken. Heb je kids? Reken maar dat die de barkrukken machtig interessant vinden en er vaak op te vinden zijn. Een puzzel kan blijven liggen, evenals dat leuke bouwwerkje van lego of dat tijdschrift dat je aan het lezen was. Bijkomend voordeel is dat de eetkamertafel hierdoor steeds vrij blijft.

Comfortabel

Vroeger was een barkruk vaak hard en oncomfortabel en kon je er niet lang op kon blijven zitten. Gelukkig is dat nu totaal het tegenovergestelde. Tegenwoordig wordt er bij het produceren van deze meubelstukken rekening mee gehouden dat je er lang en aangenaam op moet kunnen zitten. Dit meubelstuk kent vele uitvoeringen, bijvoorbeeld met een zitting van echt leer, een rugleuning, een voetsteun, in hoogte verstelbaar en zelfs inklapbaar. Ben je op zoek naar dit geweldige meubelstuk? Neem dan eens een kijkje op Kwaliteitbarkrukken.nl en verbaas je over het enorme en afwisselende aanbod.

Diverse stijlen

Heb jij je woning in een bepaalde stijl ingericht, bijvoorbeeld in een industriële stijl?
Daar passen natuurlijk de industriële barkrukken uitstekend bij. Je hebt keuze uit wel 80 verschillende modellen industriële barkrukken.
Houd je van zwart? Zoek je nog een hoge kruk voor buiten of een kruk met hout? Bij Kwaliteitbarkrukken.nl slaag je zeker.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *