De Antalis interior design award

Je 1e indruk bepaalt je mening. Dat is met mensen zo maar dat is ook zeker met een interieur het geval. En gelukkig wordt dit steeds meer erkent en houden zelfs ziekenhuizen, huisartsen en andere instanties rekening met de sfeer die ze uitstralen.

Achter een interieur zit altijd een visie, een persoon, een ontwerp, een doel. Elk interieur, of dit nu bij je thuis is of bijvoorbeeld een hotel, start met een idee. Een stijl die we neer willen zetten. Een gevoel dat we willen beleven. En thuis kunnen we dat zelf maar bij een bedrijf wordt er vaak een interieur designer of architect ingehuurd.

Design kantoor

Neem bijvoorbeeld het kantoor van Coolblue. Over elke ruimte in dit kantoor is nagedacht en dan niet op de standaard manier. Zo is er een legokamer, een mini replica van de kuip en kan je werken in een bootje. Ruimtes waarbij met attributen en met print men een sfeer heeft weten neer te zetten. Geen standaard kantoor ruimte maar ruimtes die je creativiteit aan wakkeren. Ruimtes waarin je mag spelen.

kantoor coolblue

In dit geval hebben de eigenaren zelf een groot aandeel in het interieur maar een architectenbureau heeft hen geholpen met de uitwerking van hun ideeën.

En voor dit soort bureaus en ontwerpers is er nu een prachtige wedstrijd.

Antalis Interior Design Award

Antalis is een distribiteur voor papier, verpakkingsmaterialen en visuele communicatie voor professionals. En met hun award willen ze architecten, interieurontwerpers en drukkers de mogelijkheid tot meer bekendheid geven. De winnaar krijgt namelijk veel internationale aandacht. En een aantal van de mooiste projecten worden samengevoegd tot een boek inclusief portret van de kandidaat. Het boek wordt verspreid in de grote designwereld. Een mooie gelegenheid dus om je kwaliteiten en talenten te tonen.

Hoe werkt het?

Er zijn twee soorten projecten die in aanmerking komen:

  • Gerealiseerde projecten in de categorie hotels, restaurants, winkels, kantoren, woningen en openbare ruimtes
  • Projecten met een 3d-ontwerp

Bij het ontwerp moet minimaal 1 product uit de Coala-catalogus van Antalis worden gebruikt.

De wedstrijd is 1 september gestart en eindigt op 31 december 2017 waarna een internationale jury de inzendingen zal beoordelen. Op de website http://www.antalisinteriordesignaward.com/nl/ kunnen mensen stemmen op de ingezonden projecten.

Mijn persoonlijke favoriet is:

De Antalis interior design award

Door te werken met stickers creëren ze met dit kantoor het gevoel als je in een graanmolen zit. Geen uitzicht op de wolkenkrabbers maar uitzicht op het graanveld. Mooie manier om creatief met de ruimte om te gaan.

Ben jij nu ook iemand die een ruimte een totaal andere sfeer kan geven? Die wel raad weet met buiten de hokjes denken? Doe mee aan de wedstrijd en zet Nederland als designer op de internationale kaart.

About Author

You May Also Like

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *