leefruimte buiten

Creëer een leefruimte buiten!

Wat is een woning zonder een mooie tuin? Zeker bij mooi weer is de tuin toch het verlengstuk van de woning. Door creatief aan de slag te gaan, ben je in staat buiten een leefruimte te creëren waar je lang plezier aan kunt beleven. Hoe doe je dat, een leefruimte creëren en wat heb je daar allemaal voor nodig?

Genieten van de buitenlucht bij koud of regenachtig weer
Een buitenverblijf is natuurlijk ideaal als het iets kouder weer wordt en je behoefte hebt aan warmte en gezelligheid. Je zit er veilig en droog, terwijl je toch van het buitenleven kunt genieten. Bovendien voorkom je daarmee dat je tuinmeubelen nat worden. Dit kun je op verschillende manieren vormgeven. Wat dacht je bijvoorbeeld van een outdoor living? Hier kun je gemakkelijk een leuke loungehoek maken of buitenkeuken plaatsen.

Datzelfde geldt ook voor een kapschuur. Dit is een houten schuur voorzien van een hoge nok. Dit geeft een ruimtelijke en tegelijkertijd stoere uitstraling. Bovendien valt deze schuur ook onder de trends van 2015. Des te meer reden om er eentje aan te schaffen en je tuin te voorzien van een natuurlijke uitstraling. Voor meer informatie hierover kun je terecht bij een specialist zoals Daalder.

Opbergruimte in de tuin
Een blokhut is natuurlijk ook een aanwinst voor je tuin. Blokhutten zijn er in allerlei soorten en maten en te koop tegen een scherpe prijs. Je hoeft ze niet altijd nieuw aan te schaffen, tweedehands zijn ze vaak stukken goedkoper. Als de hut voorzien is van een veranda, kun je in de zomerse dagen lang buiten zitten en eventueel de barbecue aanzetten. In de winter is deze hut zeer geschikt om diverse (tuin)spullen in op te bergen.

Decoraties in de tuin
Een leefruimte buiten wordt extra mooi als je deze aankleedt met prachtige accessoires. Grote bloempotten en/of vazen, het gebruik van natuurlijke materialen of het aanbrengen van sfeerverlichting in de tuin, geven je tuin een geheel vernieuwde uitstraling.

Hoewel het creëren van een leefruimte buiten niet goedkoop is, doe je er wel een investering mee die zichzelf terug verdiend. Wat is er nu prettiger dan in de tuin te verblijven waar je je ook echt op je gemak voelt?

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *