Creatief met knopen

Creatief met knopen

Je kunt zoveel leuke dingen met ‘oude’ knopen doen! Je kunt er sieraden van maken of op kaarten plakken, maar je kunt ze ook goed in je interieur kwijt. Bijvoorbeeld door een pot met knopen (of meerdere) bij elkaar zetten als eyecatcher in je huis…..

Heb je nog een pot met knopen staan? En wil je er creatief mee aan de slag? In dit blog laat ik je enkele creatieve toepassingen met knopen voor je interieur zien.

Op de site van Recyclart laten ze je zien hoe je een knopengordijn maakt, erg leuk en gemakkelijk om de vliegen in de zomer buiten te houden. Het is even een karwei, maar dan heb je ook wat!

foto 1 rideau-portiere-made-by-lisa

Op de site van The Owner Builder Network laten ze je stap voor stap zien hoe je een prachtige ‘knopenboom’ op canvas maakt. Deze kun je zo groot maken als je wilt (en je knopen voorradig hebt). Boven de bank een echte blikvanger. foto 2 OBN-DIY-Button-Tree-on-Canvas

Hartjes doen het altijd goed. Op de site Morning Creativity  laat Erlend je zien hoe je een mooi hart van knopen maakt.

foto 3 buttonheart

Op de site van Totally Green Crafts laten ze je zien hoe je knopen van hout maakt. Aangezien ik graag met natuurlijke materialen werk, ga ik deze ook zeker maken.

foto 4 Screen-Shot-2012-10-18-at-6_19_35-AM

In een post op mijn eigen blog Blomkje en Wenje liet ik jullie zien hoe je sterren maakt van (vintage) knopen die je in je interieur kunt hangen.

Heb je na het lezen van deze post nog wat ideeën nodig? Hieronder nog een paar leuke links. (Klik op de tekst om op de site te kijken)

Heel veel plezier!

My desired home

Shelly Woodward ideas

Homedit

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *