copper

Cosy in copper!

Koper is hot en helemaal in! Haal deze woontrend in huis met bijzondere eyecatchers zoals de schitterende koperen fluitketel of prachtige theepotten van Bredemeijer. Door de gemoedelijke uitstraling en warme kleur voelt je woning meteen gezellig aan. Zorg voor een luxe uitstraling door het sprankelende koper te combineren met metallics zoals glimmend metaal, zilver of goud.

Water koken wordt echt een feestje met deze mooie koperen fluitketel met zilverkleurige deksel en handvat. De fluitketel is geschikt voor alle warmtebronnen, zoals gas, elektrisch, keramisch en inductie. €99,95 (2,5l)

koperen theepot

Koper is prima te combineren met je bestaande interieur en past vrijwel bij iedere woonstijl. Met deze Cosy® Manto theepot verkrijgbaar in wit en zwart zorg je voor een echte uitblinker op de salontafel. Dankzij het RVS mantel met viltlaag over de keramiek binnenpot blijft de thee lekker warm en op smaak. €94,95 (1,0l)

theepot cosy

Shine bright like a diamant! Daar zorgt deze Duet Design Fluitketel wel voor. Dit blinkende exemplaar is gemaakt van hoogglanzend roestvrijstaal. De hittebestendige  handgreep zorgt ervoor dat de hete thee veilig wordt ingeschonken. €59,95 (2,0l)

De stralende Minuet Santhee theepot is zowel stijlvol als praktisch. Het kleine maar fijne formaat is ideaal als je lekker een momentje voor jezelf hebt op de bank. Minuet Santhee heeft ook nog eens een dubbele isolerende wand. Zo kun je extra lang genieten van warme thee die heerlijk op smaak is. €44,95 (0,5l)

theepot santhee

Nooit meer slappe of te sterke thee. Deze handige RVS Duet Classic Tea Timer heeft namelijk voor iedere smaak de juiste timer. Kies 2 minuten voor lichte thee, 3 minuten voor medium en 5 minuten voor sterke thee. De verschillende kleuren zand zorgen voor een speels karakter! €14,95

theemeter

Over Bredemeijer

Bredemeijer is marktleider op het gebied van dubbelwandige theepotten en toebehoren en is wereldberoemd om zijn excellente kwaliteit. Het merk vormt samen met de merken Zilverstad en Leopold Vienna de Bredemeijer Group. Meer informatie over Bredemeijer of de Bredemeijer Group? Kijk op www.bredemeijergroup.nl.

koperen woontrend

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *