kaartje

Cardcetera maakt het versturen van een kaartje weer hip

De laatste jaren worden er steeds minder kaarten verstuurd en grijpen mensen vaker naar het snellere maar onpersoonlijke e-mail. Hoog tijd voor verandering, vindt Cardcetera en presenteert daarom een prachtige nieuwe serie quotes kaarten. Hiermee wordt het sturen van een kaartje weer bijzonder en hip.

Kaarten met quotes
Quotes zijn helemaal hip. Een kaartenlijn met deze bekende, inspirerende uitspraken kon dan ook niet ontbreken in het assortiment van Cardcetera. Met quotes als ‘Life is a story, make yours a bestseller’ en ‘A smile is the prettiest thing you can wear’ heb je voor elke gelegenheid de perfecte kaart in huis. Zorg ervoor dat je wat van deze kaarten op voorraad hebt, dan kun ja altijd iemand verrassen met een passende kaart. Elke quote is bovendien voorzien van een bijpassende foto.

Een aanvulling op het interieur
De Quotes kaarten, die ook passen bij de huidige mindfulness-trend, zijn niet alleen erg leuk om te versturen. De ontvanger kan ze ook in het interieur terug laten komen. Met maskingtape op de muur bevestigd of netjes ingelijst, het kan allemaal. De Quotes kaarten zijn los verkrijgbaar voor € 0,90 per stuk en per set van 9 stuks voor € 6,75.

Bijzondere postzegels
De koninklijke familie siert al lang niet alle postzegels meer. Voor diverse gelegenheden zijn er speciale postzegels verkrijgbaar, die het versturen van een kaartje nóg leuker maken. Onlangs bracht PostNL een mooie serie postzegels uit met foto’s van model en muze Doutzen Kroes, gemaakt door niemand minder dan Anton Corbijn. Geplakt op een mooie Quotes kaart met een persoonlijke boodschap zorgen ze gegarandeerd voor een glimlach op het gezicht van de ontvanger.

Over Cardcetera
Sinds de oprichting van Cardcetera in 2011 geniet eigenaresse Astrid met volle teugen van de zoektocht naar unieke, bijzondere kaarten. Dit heeft geresulteerd in een enorme collectie kaarten van onder andere Aquarupella, Bildreich, Nouvelles Images en Editions des Correspondances. Daarnaast is er een eigen kaartencollectie: Cardcetera Cards, met onder andere de nieuwe Quotes kaarten. Bekijk het volledige assortiment op www.cardcetera.nl.

quote kaarten
quote kaarten
quote kaarten
quote kaarten
quote kaarten
quote kaarten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *